Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σούλα Λιάκου: Τα νεότερα για την υγεία της μετά την εγκεφαλίτιδα και τα συγκινητικά μηνύματα

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια  του Cavo Tagoo στη Μυκόνου, Σούλα Λιάκου , ύστερα από λυποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από τη Μύκονο στην Αθήνα.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ontime24.gr,  η διάσημη  επιχειρηματίας  κόλλησε ένα μικρόβιο  ενώ  τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της και  επικοινωνεί  με του αγαπημένους της ανθρώπους όποτε μπορεί. Οι  ίδιες πληροφορίες θέλουν τη «Βασίλισσα της Μυκόνου» να παραμένει στο νοσοκομείο για λίγε μέρες ακόμα, αφού λαμβάνει ενδοφλέβια αντιβίωση.  Επίσης   ξεκινούν και νέες εξετάσεις. Το σημαντικό είναι πως ο κίνδυνος πέρασε, οι  γιατροί είναι  αρκετά αισιόδοξοι για την ανάρρωσή της ενώ η ίδια δεν έχει χάσει το κέφι της!  Η ίδια ευχαριστεί με  κάθε ευκαιρία τους γιατρούς του Metropolitan Hospital για την εξαιρετική και γρήγορη ανταπόκρισή τους.

 

 

Η Σούλα Λιάκου κοινοποίησε βίντεο και απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της και την αποχή της από τα social media.

«Φίλοι μου όπως θα δείτε, είμαι μακριά από τα media για λίγες μέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας. Τώρα που όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό, θέλω να ευχαριστήσω το Metropolitan Hospital από τα βάθη της καρδιάς μου για την εξαιρετική και γρήγορη ανταπόκρισή τους και το καταπληκτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αντιμετώπισε την περίπτωσή μου τόσο αποτελεσματικά», έγραψε η επιχειρηματίας.

 

 

 

 

 

 

Συγκίνηση

Αυτές τις μέρες έλαβε χιλιάδες μηνύματα από όλο τον κόσμο που τη συγκίνησαν αφού είχε στενές επαφές  με αρκετούς που την επισκέπτονταν  κάθε χρόνο στο Cavo Tagoo. Πολλοί διάσημοι  και από την Ελλάδα της τηλεφώνησαν ενώ άλλοι της ευχήθηκαν μέσω social media  για να μην την ενοχλήσουν. Ανάμεσά τους η Μαρία Μπεκατώρου, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κωνσταντίνα  Σπυροπούλου και άλλοι.

 

 

 

 

P

Πηγή: OnTime24.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου