Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Γιώργος και ο Τίμος μας ξεναγούν στην πανέμορφη Νάξο! (Βίντεο)

Ο Τίμος Ζαχαράτος και ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκαν στη Νάξο για λογαριασμό του «Πάμε Δανάη» και μας ξενάγησαν στα πιο μαγευτικά μέρη του πανέμορφου νησιού!

Το «Παμε Δανάη» πήγε… Νάξο και σας ξεναγεί στα πιο όμορφα μέρη του.

Γιώργος Κρικοριάν και Τίμος Ζαχαράτος έβαλαν την πιο καλοκαιρινή τους διάθεση και ξεχύθηκαν στα γραφικά σοκάκια του νησιού! Κατέγραψαν την ζωή των κατοίκων και τις συνήθειες τους, επισκέφθηκαν μαγευτικές παραλίες, και φυσικά τίμησαν την παράδοση με την επίσκεψή τους στο αποστακτήριο και στο λαογραφικό μουσείο.

Άγιος Προκόπιος, Αγία Άννα και Πλάκα, είναι κάποιες από τις μαγευτικές παράλιες της Νάξου με τα καταγάλανα νερά!

Ο Γιώργος και ο Τίμος βρέθηκα στο χωριό Χαλκί, στην παλιά εμπορική πρωτεύουσα και διοικητικό κέντρο του νησιού, μόλις 17χλμ από τη Χώρα, στο λεκανοπέδιο της Τραγαίας! Το χωριό αποτελεί μια έκπληξη στην εξερεύνηση της ναξιώτικης ενδοχώρας.

Το παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου στο Χαλκί της Νάξου είναι ένα σημείο που συγκεντρώνει την προσοχή όχι μόνο των κατοίκων αλλά των επισκεπτών του νησιού.

Το θρυλικό γαλακτομπούρεκο στο Χαλκί της Νάξου δεν θα έλειπε από το «μενού»!

Μία επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Καλοξύλου Νάξου εκεί που όλα τα επαγγέλματα λειτουργικά, όπως ήταν «στημένα» στην εποχή τους, ένα παλιό συνεργείο, ένα σιδεράδικο και πολλά άλλα, δεν έλειπε από την ξενάγηση του Τίμου και του Γιώργου.

Το γραφικό χωριό Φιλώτι Νάξου ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου