Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Σοφί Μαρσό μιλά για την νέα ταινία της και αναφέρεται σε προσωπικές πτυχές της ζωής της (Βίντεο)

Η αγαπημένη Γαλλίδα ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, αναλύει το σημαντικό ηθικό δίλημμα που πραγματεύεται η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και εξηγεί τον λόγο που επέλεξε ίδια να δώσει τον τίτλο «Ψεύτρα» στην αυτοβιογραφία της.

Μιλώντας με την πιο αγαπητή προσωπικότητα των Γάλλων, όπως έχει αναδειχθεί πολλές φορές η Γαλλίδα ηθοποιός, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σχολιάζει το ηθικό δίλημμα που πρέπει να αντιμετωπίσει στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί.

Στην νέα ταινία «Όλα πήγαν καλά» ο άρρωστος πατέρας της, της ζητάει να την βοηθήσει να τελειώσει την ζωή του και παρ’ότι οι σχέσεις της με τον πατέρα της δεν ήταν καλές δεν παύει να είναι ο πατέρας.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί τον εαυτό της ως μία καλή κόρη, στην πραγματική της ζωή απαντά:

«Ήμουν λίγο επαναστάτρια σε κάποιες εποχές, αλλά στο τέλος ήμασταν πολύ κοντά με τους γονείς μου και ξέρω ότι στ’αλήθεια αγαπιόμαστε πάρα πολύ και είμαστε πολύ υποστηρικτικοί».

Η ηθοποιός στην συζήτηση που είχε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, εάν έχει υπάρξει καλύτερη ως μητέρα απ’ότι ήταν κόρη, η ηθοποιός σχολιάζει με ειλικρίνεια:

«Δεν το γνωρίζω. Δεν επέλεξα να είμαι κόρη, οπότε είμαι λιγότερο υπεύθυνη ως κόρη, απ’ότι θα είμαι ως μητέρα. Επέλεξα να κάνω παιδιά, οπότε νιώθω πιο υπεύθυνη ως μητέρα παρά ως κόρη».

Στην αυτοβιογραφία της η Σοφί Μαρσό επέλεξα να δώσει τον παράδοξο τίτλο «Ψεύτρα», αναφερόμενη σε αυτό το αιτιολόγησε λέγοντας:

«Έχει να κάνει με την σκοπιά από την οποία βλέπει κανείς τα πράγματα. Είμαι ηθοποιός, οπότε μπορώ να αλλάξω τη δική μου σκοπιά εύκολα. Ως συγγραφέας μπορώ να πω την ίδια ιστορία από όποια πλευρά θέλω και αυτή η ιστορία θα ήταν αληθινή»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου