Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το GNTM επιστρέφει ανανεωμένο – Οι κριτές που έφυγαν, τα πρόσωπα που έρχονται και οι πρώτες φωτογραφίες (Βίντεο)

To Greece’s Next Top Model, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στο Star με τεράστιες αλλαγές! Το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το νέο κύκλο του reality μόδας κάνει μάλιστα λόγο για… ολική επαναφορά.

Μεταξύ των αλλαγών που θα δούμε στο GNTM 5 είναι ότι ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο του modelling. Επίσης το μεγάλο γεγονός είναι αδιαμφισβήτητα ότι επιστρέφει η Βίκυ Καγιά που με την εμπειρία της, το μοναδικό στυλ και την κομψότητά της θα καθοδηγήσει και θα συμβουλεύσει τα υποψήφια μοντέλα.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM, υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το modelling είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά», δήλωσε η Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου