Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Οι συμπαίκτες μου στο Survivor έλεγαν τη μητέρα μου ιερόδουλη, με έβριζαν»

Καλεσμένος στο πλατό της “Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχόταν από τους συμπαίκτες του, αποκαλύπτοντας ότι πολλές φορές είχαν φτάσει σε σημείο να υβρίζουν, εκτός από τον ίδιο, και τη μητέρα του. Παράλληλα αποκάλυψε πως ο Τάκης Καραγκούνιας τον χτύπησε.

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου… Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight…. Με έβριζαν πολύ άσχημα. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και συνέχισε,

«Είπα κάποια στιγμή στην παραγωγή ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ιερόδουλη τη μάνα μου. Η μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δυο παιδιά στην κοιλιά, εμένα και τον αδερφό μου, μας γέννησε ένα μήνα μετά… Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη, όπου η γειτονιά μας έφερνε φαγητό και πιάνουν αυτοί στο στόμα τους τη μάνα μου».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως πήγαινε τις πρώτες εβδομάδες στην παραγωγή και κλαίγοντας τους έλεγε ότι θέλει να αποχωρήσει. «Ο Τάκης μιλάγαμε και με κλώτσαγε. Σηκωνόταν και ερχόταν πάνω από το πρόσωπό μου. Με έφτυνε καθώς μίλαγε και έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε. Τραμπουκισμοί πάρα πολλοί» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου