Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ζήνα Κουτσελίνη: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια – Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά…

Στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του νέου προγράμματος του μπαίνει το STAR, επιβεβαιώνοντας την στήριξή του σε επιτυχημένες εκπομπές και αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις για τις πιο αδύναμες ζώνες.

Συνεχίζει στο STAR η Ζήνα Κουτσελίνη

Το μπρα ντε φερ του καναλιού με την Ζήνα Κουτσελίνη, που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου, έλαβε τέλος με την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου της παρουσιάστριας για ακόμα έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα Real News, μετά από μπαράζ διαπραγματεύσεων με κεντρικό ζητούμενο τους οικονομικούς όρους, το STAR και η Ζήνα Κουτσελίνη βρήκαν την χρυσή τομή και επισφράγισαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους, ωστόσο φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει δεχθεί πρόταση κι από άλλο σταθμό.

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα θα συνεχίσει και του χρόνου στη ζώνη 12:00-14:00 ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και μικρής αύξησης της διάρκειας της εκπομπής.

Το ζήτημα της βραδινής εκπομπής συζητήθηκε εκτενώς και μπήκε στο πλαίσιο ως οψιόν. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο φορμάτ εκπομπής, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν, αν βρουν από κοινού κάποια ιδέα για βραδινό πρόγραμμα που να εμπνέει αμφότερους, να το προχωρήσουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου