Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Συζητάω τα πάντα και μαζί και χώρια με τη Ναταλί» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Kαλημέρα» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τον παρουσιαστή Γρηγόρη Γκουντάρα στο μαγαζί του στο Λαγονήσι, ο οποίος απάντησε στα ερωτήματα που υπάρχουν αναφορικά με το μέλλον του στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος μας υποδέχτηκε στο μαγαζί του στο Λαγονήσι ο παρουσιαστής, ο οποίος ζει τα τελευταία 3-4 χρόνια εκεί και διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του μία επιχείρηση.

Δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για την απόφασή του αυτή να εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή και όπως λέει κάνει τα πάντα στο μαγαζί.

Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται, αναφέρει πως ήταν πολύ έντονη με μεγάλο ανταγωνισμό, γεγονός που είναι ευχάριστο και διδακτικό.

Αναφορικά με τη συνέχεια της εκπομπής «Όλα Good» ο παρουσιαστής απάντησε πως δεν γνωρίζει ακόμη τι θα γίνει και σημαντικό είναι «να είμαστε αγαπημένοι κλαο να πηγαίνουμε στη δουλειά με κέφι».

«Αν βάλεις κάτω το τι ακούγεται, έχουν ακουστεί τα πάντα, δεν έχω ιδέα για τους αντικαταστάτες» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις συζητήσεις που ακούγεται να έχει με την ΕΡΤ, ο παρουσιαστής απαντά πως «όλοι οι παρουσιαστές μιλούν αυτήν την περίοδο και είναι σημαντικό να χτυπάει το τηλέφωνο και να υπάρχει μια τιμητική πρόταση που σε περιμένει».

Όπως είπε συζητά τα πάντα, είτε αυτό αφορά μόνο εκείνον, είτε και τη σύζυγό του Ναταλί και κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου