Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Πλησιάζει στο τέλος το δικαστικό «θρίλερ» της χρονιάς (Βίντεο)

Αντίστροφη μέτρηση για το δικαστικό σίριαλ Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ, καθώς οι ένορκοι θα ανακοινώσουν πολύ σύντομα την απόφαση τους. Ύστερα από ενάμιση μήνα ακροαματικής διαδικασίας το δικαστήριο της Βιρτζίνια καλείται να αποφασίσει για το ποιος από τους δύο σταρ θα πληρώσει για τη δυσφήμηση που προκάλεσε στην καριέρα του.

Σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ στο Σέφιλντ της Αγγλίας εμφανίστηκε ο Τζόνι Ντεπ κάνοντας έκπληξη στους θαυμαστές του.

Εν αναμονή της ετυμηγορίας φαίνεται ότι σκέφτηκε να πνίξει τον πόνο του τραγουδώντας το κομμάτι «Isolation» του Τζον Λένον το οποίο συμβολίζει την ψυχική του κατάσταση.

Ύστερα από 6 εβδομάδες αποκαλύψεων και κρυφών μυστικών που βγήκαν στη φόρα το πρώην ζευγάρι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ περιμένει την απόφαση των 7 ενόρκων.

Η πλάστιγγα φαίνεται όμως να γέρνει υπέρ του Τζόντι Ντέπ.

«Αν η ετυμηγορία βγει υπέρ του Τζόνι Ντεπ αυτό – για πολλούς- θα αποτελέσει μεγάλη κακοδικία για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι βάλει το πρώτο « καρφί» στην πρώτη τροπολογία γιατί η ελευθερία του λόγου είναι υψηλή αξία στις ΗΠΑ», δήλωσε δημοσιογράφος που καλύπτει την δικαστική διαμάχη των δύο σταρς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο TikTok το #JusticeForJohnnyDepp βρίσκεται στην περιοχή των 15 δισ. θεάσεων, ενώ το #IStandWithAmberHeard μόλις στα 8 εκατ.

Ταυτόχρονα, μετά από εκατοντάδες μαρτυρίες και αποκαλύψεις κάθε είδους για την ιδιωτική ζωή του τέως ζεύγους Ντεπ-Χέρντ, τα ΜΜΕ εστιάζουν στα κυριότερα σημεία της δίκης όπως στην κατέθεση της πρώην συντρόφου του και διάσημου μοντέλου, Κέιτ Μος.

Ο διάλογος με την Κέιτ Μος
-Ο κύριος Ντεπ σας έσπρωξε στις σκάλες;

-Όχι.

-Κατά τη διάρκεια της σχέσης προσπάθησε να σας σπρώξει από τις σκάλες;

-Όχι. Ποτέ δεν με έσπρωξε, με κλώτσησε ή με πέταξε από σκάλες.

Σε κάθε περίπτωση στον τελικό απολογισμό τους ο Τζόνι Ντέπ και η Άμπερ έχασαν την αξιοπρέπεια τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου