MediaNews

«Thor: Love and Thunder»: Νέο εντυπωσιακό τρέιλερ για την ταινία της Marvel (Βίντεο)

Για για πρώτη φορά εμφανίζεται ο «κακός» της ταινίας, ο «Χασάπης των Θεών» που υποδύεται ο Κρίστιαν Μπέιλ

Ο Κρις Χέμσγουορθ είχε υποσχεθεί πρόσφατα στους θαυμαστές του ότι η νέα ταινία με τίτλο «Thor: Love and Thunder» «θα σας τρελάνει το μυαλό».

Και να που έγινε! Το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Game 4 της τελικής σειράς της Ανατολής στο ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ και είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, το τρέιλερ είχε περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές μόνο στη σελίδα της Marvel Entertainment στο YouTube.

Η Marvel ανακοίνωσε τον τίτλο για το «Love and Thunder» το 2019 στο San Diego Comic-Con, όπου ο, Kevin Feige, αποκάλυψε ότι η Natalie Portman θα επιστρέψει για πρώτη φορά μετά το «Thor: The Dark World» το 2013.

Ο σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το «Love and Thunder» μετά το Thor: Ragnarok το 2017. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Γουαϊτίτι κέρδισε ένα Όσκαρ και έγινε βασικό μέλος της οικογένειας της Disney, παίζοντας και σκηνοθετώντας επεισόδια της σειράς Disney+ The Mandalorian και αναπτύσσοντας μια ταινία Star Wars για το στούντιο.

Ο Γουαϊτίτι  έγραψε το σενάριο του «Love and Thunder» από μια ιστορία στην οποία συνεργάστηκε με την Τζένιφερ Κέιτιν Ρόμπινσον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version