Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά κατά των θεραπευτών και της οικογένειάς της – «Να πάτε όλοι στον διάολο» (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο, στο οποίο η ποπ σταρ περιγράφει όσα έζησε, όταν την εξανάγκασαν να παρακολουθήσει 840 ώρες ψυχοθεραπείας

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν εγκαταλείπει το Instagram, αφού πλέον η δραστηριότητά της έχει γίνει καθημερινή.

Μετά τις γυμνές φωτογραφίες, η Σπίαρς ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο «ξεσκεπάζει» την οικογένεια και τους θεραπευτές της, που την πίεζαν να κάνει πράγματα τα οποία δεν ήθελε. Μέσα από το κλιπ της, η ποπ σταρ πέρασε το μήνυμά της σε όλους εκείνους που στάθηκαν απέναντί της, στα δύσκολα χρόνια της υποχρεωτικής κηδεμονίας της.

Στο βίντεο διάρκειας, 2 λεπτών και 37 δευτερολέπτων, ισχυρίζεται ότι οι θεραπευτές της, της έκαναν μόνο κακό και πως στόχος τους ήταν να την εκμεταλλευτούν και να της απομυζήσουν χρήματα. Αργότερα, κατηγόρησε για ακόμη μια φορά την οικογένειά της, τονίζοντας πως οι δικοί της άνθρωποι την ανάγκασαν να υποστεί αυτό το «μαρτύριο».

«Αφού έκανα ακριβώς 840 ώρες ανεπιθύμητης θεραπείας σε μια γ@μημ… καρέκλα… αυτό είναι το μήνυμά μου σε όλους τους θεραπευτές μου και τους ανθρώπους που μου πήραν τα χρήματά μου. Η οικογένειά μου συναίνεσε σε αυτό το μαρτύριο… θα το λέω μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω… να πάτε όλοι στον διάολο. Και αν νομίζετε ότι λέω ψέματα ή ότι είναι αδύνατο να το κάνω… κάντε την έρευνά σας! Είναι άβολο να βλέπεις αυτό το βίντεο;», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη δημοσίευσή της.

Η Σπίαρς, μάλιστα, απήγγειλε στο βίντεο τα λόγια που της έλεγαν οι θεραπευτές της, ώστε να «γιατρευτεί»:

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέψατε εδώ σήμερα και κάνετε ξανά θεραπεία» λέει σε κάποιο σημείο του βίντεο και μετά αναφωνεί: “Πώς είσαι;”. “Χμ, είναι τόσο ωραίο να βλέπεις αυτό το προσωπάκι», συνέχισε, χαμογελώντας. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κατηγορεί τους πρώην θεραπευτές της για το γεγονός ότι την εξανάγκασαν σε πολύωρες συνεδρίες.

Και στο παρελθόν, η ίδια έχει αναρτήσει παρόμοια βίντεο στα οποία υποστήριξε ότι -παρά τη θέλησή της- οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας την εξανάγκαζαν σε αμέτρητες θεραπείες, με στόχο να τη «βοηθήσουν».

Δείτε το βίντεο


H συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται λίγες ημέρες μετά τα επικριτικά σχόλια που της έγιναν από τους θαυμαστές της, για τις γυμνές φωτογραφίες που δημοσιεύει συνεχώς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την αποβολή του μωρού που κυοφορούσε.

Οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς οι followers της δεν μπορούν να καταλάβουν πώς μπορεί να ανεβάζει τέτοια στιγμιότυπα, ενώ της συνέβη κάτι τόσο δυσάρεστο και αρκετοί τη συμβουλεύουν να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Η ποπ σταρ όλες αυτές τις μέρες δεν είχε σταματήσει να ανεβάζει προκλητικές και άκρως σέξι φωτογραφίες, ποζάροντας ολόγυμνη στον φακό.

Στα περισσότερα σχόλια υπήρχε θυμός και έκπληξη, γιατί πριν από λίγες μέρες έχασε το μωρό της, το οποίο ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της.

«Σταμάτα το, δεν θα κάνω unfollow αλλά έχει αρχίσει και γίνεται πολύ περίεργο, μόλις έχασες ένα μωρό», «Περίεργος τρόπος να θρηνείς», «Φτάνει Μπρίτνει», «Χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια», «Η κοπέλα χρειάζεται ένα προφίλ στο OnlyFans», ήταν μόνο μερικά από τα πολλά αρνητικά σχόλια που απέσπασε, η τελευταία ανάρτηση της Σπίαρς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου