Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς: Ο Γουίλ Σμιθ και η αναφορά στην Ελλάδα (Βίντεο)

Με χιούμορ και αρκετές δόσεις αυτοσαρκασμού έριξε την αυλαία στο αμερικανικό σόου Saturday Night Live ο Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς.

Άλλο ένα ταλέντο του έκανε γνωστό ο βραβευμένος Βρετανός ηθοποιός Μπέντεντικτ Κάμπερμπατς, όπως το καυστικό του χιούμορ.

Ως οικοδεσπότης του τελευταίου επεισοδίου του SNL σχολίασε δεικτικά για τις ταινίες που τον έκαναν διάσημο.

«Οι περισσότεροι μου μιλούν για τον Doctor Strange. Eίναι σπουδαία ταινία, αγαπώ το ρόλο και πάει πολύ καλά αλλά έχω κάνει και άλλες ταινίες.Με ρώτησαν ‘ποιες;’. Είπα ‘έχω παίξει στην Εξουσία του Σκύλου’ για παράδειγμα. Μου είπαν ‘κανένας δεν την έχει δει’».

Ο Κάμπερμπατς είχε προταθεί για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, αλλά το βραβείο κέρδισε ο Γουίλ Σμιθ για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard», λίγα λεπτά μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ.

«Μα, έλα τώρα! Ήμουν υποψήφιος για Όσκαρ για αυτήν την ταινία. Θέλω να πω. Δεν το πήρα. Με «χτύπησε» ο Γουίλ Σμιθ. Όχι, όχι εξ ΄επαφής».

Ο Βρετανός ηθοποιός επέλεξε στο κείμενο του να δείξει και την ιδιαίτερη αγάπη του στην Ελλάδα.

«Θα ήθελα να δώσω ευχές στη μητέρα μου για τη γιορτή της μητέρας. Κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Η εκπομπή τής πρότεινε να τη φέρει εδώ για να με δει – πρώτη θέση στο αεροπλάνο – αλλά μου είπε ‘όχι, είμαι σε μία παραλία στην Ελλάδα! Είσαι τρελός!’»

Ο υπουργός τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, πρότεινε στον ηθοποιό να έρθει αυτός στην Ελλάδα με μια από τις απευθείας 63 πτήσεις ΗΠΑ – Ελλάδας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου