Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν με το κοινό αγαπημένοι μας celebrities με τις μητέρες τους! (Βίντεο)

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία κινητή εορτή που γιορτάζεται πάντα τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου. Έτσι, φέτος, η Γιορτή της Μητέρας πέφτει την Κυριακή 8 Μαΐου.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!», με αφορμή την επικείμενη γιορτή του αγαπημένου προσώπου κάθε ανθρώπου, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν με το κοινό αγαπημένοι μας celebrities με τις μητέρες τους!

Μπέσσυ Αργυράκη – Εβελίνα Νικόλιζα, μαμά και κόρη, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν χαρίσει απολαυστικές στιγμές!

Η αδυναμία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη μητέρα του, Κική, είναι γνωστή, με την ίδια να έχει κάνει «εμφανίσεις»… guest star στην εκπομπή του και να είναι απολαυστική!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η μητέρα του κ. Μαρία, έχουν μια ξεχωριστή σχέση, με τον ένα να ανταγωνίζεται τον άλλο σε… δημοσιότητα!

Η κ. Χαρίκλεια, η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, λίγο έλειψε να διακόψει παράσταση όταν είδε τον ηθοποιό να πέφτει από τη σκηνή και έτρεξε να τον βοηθήσει!

Από αυτό το βίντεο δε θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, η Δανάη Μπάρκα, που έχει ταλέντο στα πειράγματα στη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου, στην οποία σκαρώνει συνεχώς ξεκαρδιστικές φάρσες!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου