Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε στο Down Town που κυκλοφορεί αύριο με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», για το X Factor, αλλά και την προσωπική του ζωή!

«Η ευθύνη του κριτή είναι μεγάλη», σχολίασε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και αν σκέφτεται το γάμο, ο ίδιος είπε ότι «Θα μπορούσα να μικροπαντρευτώ, αλλά δεν αλλάζει κάτι ο γάμος».

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θάνατο του πατέρα της.

«Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 6 ετών. Μετά είπα ότι καλώς έγινε, γιατί με τον αδελφό μου και τη μητέρα μου γίναμε μια γροθιά. Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου, μου έλεγαν ότι είναι στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, και κατά πόσο την επηρέασαν τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια είπε ότι «Φυσικά και πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Τι νομίζεις, ότι οι δημοσιογράφοι μπορείτε να χαλάσετε τη σχέση μου;».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάρτηση που είχε κάνει για τη Νατάσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα.

«Κανένα πρόβλημα δεν έχω με τη Μποφίλιου, με τη συγκέντρωση που έγινε είχα πρόβλημα, η οποία έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς και να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα. Υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή. Ή θα πεις αυτό το πράγμα ή μην πεις τίποτα και κάτσε σπίτι σου. Απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το βιμπράτο της Μποφίλιου», είπε ο ηθοποιός.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κορκολής στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο δημοφιλής συνθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Μετά την περιπέτεια της υγείας μου, που συνεχίζεται, κάνω όνειρα της επόμενης στιγμής. Όταν μαθαίνεις ότι ο καρκίνος συμβαίνει σε εσένα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια σου», είπε, ενώ αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ανέφερε ότι «Ο γάμος δεν ήταν το δυνατό μου σημείο».

Πρεμιέρα για την παράσταση «Πόλη» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και η κάμερα του MEGA Καλημέρα ήταν εκεί!

Για τις νέες καταγγελίες που έχουν έρθει «στο φως» στο πλαίσιο του κινήματος MeToo μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η νέα καταγγελία έγινε στην εισαγγελία και όχι στο Σωματείο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μιλώντας για την πρόσφατη φωτογραφία του με τη Βίκυ Κάβουρα με μαγιό, ο ίδιος είπε ότι «Αν μου ζητήσει η Βίκυ Κάβουρα να γίνω το μοντέλο για τα μαγιό της, θα το κάνω».

Η Άννα Αδριανού σημείωσε ότι «Δε μου παίρνει πολύ ώρα να ετοιμαστώ».

Αποκαλυπτικός και ο Σάββας Πούμπουρας που μίλησε στο ΟΚ που κυκλοφορεί το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου