Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα πιο καυτά νέα της showbiz.

25 χρόνια έρωτα ζουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια του έρωτά τους, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς μοιράστηκε με τους ιντερνετικούς του φίλους τη θρυλική πρόταση γάμου που της έκανε on air.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως εκείνος και η Δανάη Μιχαλάκη προσπάθησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μυστικό. Όπως αποκάλυψε, η αγαπημένη του έχει καλοσύνη και νιώθει πως τον γλύκανε σαν άνθρωπο.

«Όταν ήρθε στη ζωή μου η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη. Έχω κάνει καταχρήσεις και για ένα διάστημα έπινα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το έριξε στη γυμναστική και όταν ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί είπε να ακούσει λίγο… Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Θάνος Καλλίρης αναφέρθηκε στην Eurovision: «Εμείς πληρώσαμε το τραγούδι για την Eurovision και η ΕΡΤ τα εισιτήρια. Εγώ με τον Βασίλη είχαμε φλερτ με την Αλεξία και την Ευρυδίκη».

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε την χρυσή τηλεόραση στην Ελεονώρα Μελέτη, με την ομάδα του «MEGA Καλημέρα» να θυμάται τα βραβεία Τζίτζι που έδινε ο παρουσιαστής όταν σχολίαζε τα outfits των επωνύμων.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου