Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MasterChef 2022 – Ελισάβετ: Η Ελπίδα είχε πέσει στα γόνατα και μου ζητούσε συγγνώμη

Η παίκτρια που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό μίλησε για τη σχέση της με την συμπαίκτριά της.

Η Ελισάβετ αποχώρησε από τον διαγωνισμό του MasterChef και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη. Η Ελισάβετ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για τη ζωή της στο σπίτι, αλλά και τη σχέση της με την πρώην συμπαίκτριά της, Ελπίδα Μορφούλη.

«Οι τηλεθεατές βλέπουν μόνο ένα κομμάτι, δεν βλέπουν το άλλο κομμάτι που είναι και το πιο σημαντικό», δήλωσε αρχικά.

 

«Ας πούμε, η Ελπίδα είναι ένα άτομο, από το οποίο εγώ έχω περάσει αρκετά άσχημα. Το ίδιο λέει κι εκείνη σίγουρα, μόνο που πολλές φορές η Ελπίδα ξεχνάει ότι στην επίθεση που μου έκανε στην αρχή, χωρίς λόγο, ήταν κι άλλοι άνθρωποι μπροστά και συμπαίκτες μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια, αναφερόμενη στη συμπαίκτριά της. Όπως είπε στη συνέχεια, η ίδια δεν είναι ο άνθρωπος που θα ξεσπούσε στη συμπαίκτριά της κατ’ αυτόν τον τρόπο.

«Εγώ είμαι ο άνθρωπος, που θα με έβριζε για κάτι και θα της έλεγα “δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι” και θα έφευγα. Μετά θα με έβρισκε όμως, ή στο δωμάτιό μου ή στην κουζίνα και θα με έπαιρνε αγκαλιά, θα μου έλεγε συγγνώμη και θα μου έλεγε “σου επιτρέπω να με βρίσεις κι εσύ”. Αυτό γινόταν, κατ’ εξακολούθηση. Μια μέρα πριν την αποχώρηση, η Ελπίδα είχε πέσει και στα γόνατα για να μου ζητήσει συγγνώμη, ήταν κι η Πόπη μπροστά σε αυτό», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου