Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου για Εμμανουήλ: «Όσο και να με παρακαλέσεις, κανείς δεν θα σε στηρίξει»

καινούργιου

«Κωνσταντίνε μου, και να θέλει κάποιος να σε στηρίξει, έτσι σκ…ά, που τα έχεις κάνει, δεν μπορεί να σε στηρίξει κανένας, με τέτοια συμπεριφορά», λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μιλούσαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, θυμήθηκε και την εποχή που είχαν τσακωθεί οι δυο τους.

«Πριν πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor με είχε πάρει τηλέφωνο και εμένα και τη Μένια Κούκου. Επειδή του ζητάγαμε μια δήλωση για το Survivor, μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί μπορεί να μην τον πάρουν στο παιχνίδι.

Μου λέει “θέλω να παίξετε το βίντεο κλιπ μου, να κάνετε αφιερώματα σε παλιές μου συνεντεύξεις, να με προμοτάρετε”. Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά, μου είχε πει ότι θέλει τη στήριξή μας, ότι έχει ανάγκη από δουλειά.

Κωνσταντίνε μου, και να θέλει κάποιος να σε στηρίξει, έτσι σκ…ά, που τα έχεις κάνει, δεν μπορεί να σε στηρίξει κανένας, με τέτοια συμπεριφορά. Όσο και να παρακαλέσεις και μένα και οποιονδήποτε, δεν στηρίζεσαι, πουθενά, δεν βρίσκεις κάτι τόσο δα να πεις θετικό και είναι κρίμα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Τον ξέρω χρόνια, με είχε χτενίσει σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις μου και είχαμε παρεξηγηθεί για χρόνια. Δεν μου άρεσε κάτι που είχε συμβεί, αυτός μετά έβγαινε και με έβριζε επειδή του είχα κάνει μια επίπληξη. Έβγαινε στα κανάλια κι έλεγε τα χειρότερα για μένα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου