Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το παρασκήνιο της πρότασης για το Asia Express μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η άρνησή της (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ετοιμάζεται για το Asia Express μαζί με τον youtuber Fipster, όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση του Star. Τις επόμενες ημέρες, οι δύο φίλοι αναχωρούν για το μεγάλο ταξίδι, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος να αποχωρεί από το «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, το πρωί της Τετάρτης 27/4, το παρασκήνιο της πρότασης για το Asia Express που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν, ήθελε αρχικά να γίνεται πρόταση στον Κωνσταντίνο Βασάλο μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι ιθύνοντες του Star ήθελαν να επαναλάβουν την «επιτυχημένη συνταγή» της σύμπραξης του Χάρη Βαρθακούρη με την Αντελίνα Βαρθακούρη στο Globetrotters. Ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος, αρνήθηκε την πρόταση, με αποτέλεσμα στην παραγωγή του ταξιδιωτικού πρότζεκτ να αναζητήσουν νέο ζευγάρι, δηλαδή τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου