Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τα «καυτά νέα» της ημέρας (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα παρουσιάζει τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Μέσα από τη θάλασσα έδωσε τις ευχές του για το Πάσχα ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλούση έκαναν μία πασχαλινή απόδραση στη Μύκονο, όπου έζησαν στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση με τους γιους της. «Τα παιδιά μου είναι 15 και 12 ετών. Μόνο ενοχές έχω, αλλά καταλαβαίνουν τα πάντα. Αν νιώθω περήφανη για κάτι στη ζωή μου, είναι για τη σχέση μας», είπε.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο σεξισμό στο χώρο των ΜΜΕ: «Σεξισμό και εργασιακό bullying έζησα. Πάντα υπάρχουν μικροί άνθρωποι. Ευτυχώς η φράση που μου έλεγε από μικρή ο πατέρας μου, ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ, έπιασε τόπο και δεν πληγωνόμουν πολύ εύκολα».

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε συμβουλές μέσω των social media για αποτοξίνωση με… ζουμί από άγρια σπαράγγια.

Η Έλενα Τσαγκρινού βρήκε τον έρωτά της στο πρόσωπο του DJ Stefan, με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει τη σχέση τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε ότι δεν κυνήγησε μία διεθνή καριέρα, γιατί θα έχανε τα πρώτα χρόνια του παιδιού του. Επιπλέον αναφέρθηκε στη σύζυγό του, η οποία δεν είναι ζηλιάρα, αλλά η κριτική της ήταν σκληρή.

Αποκαλυπτική και συγκλονιστική ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη στη συνέντευξη που παραχώρισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί που ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου… Πήγα τη μάνα μου στην αστυνομία», είπε και στη συνέχεια εξήγησε πως ο πατέρας της γλίτωσε το αυτόφωρο.

«Μέναμε σε γειτόνισσες. Δεν μιλούσε κανείς. Γιατί;… Γιατί η κυρά Λένη τον κυρ Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Την Ζήνα όμως δεν την σκέφτηκε η κυρά Λένη…», είπε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Κρήτη με μία βαλίτσα… μαγιό όπως φαίνεται από τα stories της στο Instagram.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου