Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

«Προϊόν της Χρονιάς»: Διπλή διάκριση για την TEFAL

Στο πλαίσιο του θεσμού βράβευσης της καινοτομίας καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, η TEFAL διακρίθηκε σε δυο προϊοντικές κατηγορίες κατά την πρόσφατη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2021».

 

Συγκεκριμένα, βραβεία απέσπασε η καινοτόμα σειρά μαγειρικών σκευών TEFAL Unlimited καθώς και η έξυπνη ηλεκτρική ψηστιέρα TEFAL Optigrill. Οι διακρίσεις βασίστηκαν στην ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα της IRI Ελλάς, σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. Τα μαγειρικά σκεύη της Tefal λατρεύουν τις προκλήσεις και φτιάχτηκαν για να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες.

 

Η ολοκαίνουργια αντιχαρακτική και αντικολλητική επίστρωση TITANIUM anti-scratch με σκληρούς κρυστάλλους είναι εξαιρετικά ενισχυμένη συνδυάζοντας την ευκολία της αντικολλητικής επίστρωσης με την εξαιρετική αντοχή στις γρατζουνιές, ακόμα και από μεταλλικά μαγειρικά εργαλεία. Στο πλαίσιο της βράβευσης της καινοτομίας από τον θεσμό αναδείχθηκε και το πρωτοπόρο χαρακτηριστικό της TEFAL Optigrill με τον αισθητήρα μαγειρέματος που αναγνωρίζει την ποσότητα και το είδος του φαγητού και ψήνει αναλόγως ποικιλία φαγητών.

 

Η Marketing manager της εταιρείας, Ευγενία Σταθουλοπούλου δήλωσε: «Οι εν λόγω βραβεύσεις μας γεμίζουν υπερηφάνεια που η TEFAL επιτυγχάνει τον στόχο και το όραμά της για εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή με προϊόντα καινοτόμα που θα συμβάλουν στην καλύτερη υγεία και ζωή του. Ευχαριστούμε τους Έλληνες καταναλωτές και δεσμευόμαστε για τη συνέχεια και για την διερεύνηση νέων πεδίων που θα υπερβαίνουν την γκάμα των βασικών οικιακών συσκευών.»

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου