Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

bestofyou.gr: Η Κατερίνα Στικούδη wellness ambassador

Το νέο, σύγχρονο site ευεξίας καλωσορίζει στην ομάδα του την πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη ως wellness ambassador του bestofyou.gr. Η αγαπημένη performer θα συμμετέχει σε καμπάνιες σε όλα τα μέσα, όπως digital, τηλεόραση, περιοδικά και διαφημιστικά υλικά, και θα μοιράζεται τις προσωπικές της εμπειρίες και σκέψεις μέσα από τη στήλη της «Stik with me».

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε την Κατερίνα Στικούδη στην ομάδα του bestofyou.gr» δήλωσε η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του site. «Με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο της έχει καταφέρει να καταξιωθεί σε όλους τους τομείς στους οποίους έχει δραστηριοποιηθεί. H δυναμικότητα, η αισιοδοξία, η εσωτερική και η εξωτερική ομορφιά της θα δώσουν στο bestofyou.gr μία ξεχωριστή προσέγγιση της ευεξίας μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες της Κατερίνας».

 

Η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε με τη σειρά της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι η wellness ambassador του bestofyou.gr. Μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μοιράζομαι στιγμές από την καθημερινότητά μου, καθώς και μυστικά ομορφιάς, fitness και διατροφής. Μαζί με τους αναγνώστες θα ανακαλύψουμε τον καλύτερό μας εαυτό!».

 

Το bestofyou.gr έχει έρθει για να δώσει απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, τη διατροφή, το fitness, την ομορφιά κα την ψυχολογία, με έγκυρο και έγκαιρο περιεχόμενο, που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς με έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις με γιατρούς και πρόσωπα της επικαιρότητας, βίντεο, συμβουλές και πληροφορίες από έγκριτους επιστήμονες και ειδικούς.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου