Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η Megas Yeeros & Τα Mega Meatless έφτασαν και στο «Survivor»

Χορηγός του επάθλου στο επεισόδιο του τηλεοπτικού παιχνιδιού του Σκαϊ, «Survivor», που προβλήθηκε την Τετάρτη 24/03, ήταν η Megas Yeeros.
Η Νο1 παραγωγός Γύρου στον Κόσμο αλλά και κορυφαία βιομηχανία κρεατοσκευασμάτων, προσέφερε στη νικήτρια ομάδα προψημένο Γύρο Χοιρινό, προψημένο Γύρο Κοτόπουλο, αλλά και προϊόντα από τη plant based σειρά Mega Meatless: Μega Meatless Yeeros προψημένος (plant based product) & Μega Meatless Souvlaki (plant based product).

Δείτε τα πιο απολαυστικά αποσπάσματα εδώ:

 

Mega Meatless

MEGAS YEEROS

Γεύσεις που κάνουν τον γύρο του κόσμου

H Megas Yeeros ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να αναδείξει τον Γύρο σε παγκόσμιο προϊόν. Κύριος λόγος της δημιουργίας τής υπήρξε η επιτακτική ανάγκη να αναβαθμίσει το ελληνικό casual dining και να θεμελιώσει μια νέα εποχή που θα ξεπερνά τα μέχρι τότε κατεστημένα. Μια εποχή όπου η εθνική μας κουζίνα θα παρουσιάζεται σε όλο τον κόσμο αναβαθμισμένη, μέσα από προϊόντα ασύγκριτης γεύσης και νοστιμιάς. Πάθος για καινοτομία Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της η Megas Yeeros όρισε την καινοτομία ως οδηγό σε κάθε της βήμα.

Aπευθύνεται στη σύγχρονη γενιά καταναλωτών, που είναι πιο ευαισθητοποιημένοι και απαιτητικοί ως προς τις διατροφικές αξίες, προσφέροντάς τους νόστιμες γεύσεις χωρίς γλουτένη και σόγια, χωρίς συντηρητικά, με αγνά συστατικά και πιστοποιημένες πρώτες ύλες που προέρχονται από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού. Σήμερα το ελληνικό casual food ταυτίζεται με την Megas Yeeros. Ένας πρεσβευτής γεύσης και πολιτισμού της Ελλάδας που περήφανα αντιπροσωπεύει τη χώρα μας αναδεικνύοντας την εθνική μας κουζίνα σε όλον τον κόσμο.

 

ΓΥΡΟΙ

Φτιαγμένοι από 100% φρέσκο κρέας, αυθεντικοί και απόλυτα γευστικοί.

Είναι προψημένοι, και αυτό δίνει μία ευχρηστία στην νοικοκυρά και σε όποιον τους επιλέξει σε 3 λεπτά να έχει στο πιάτο έτοιμο ψημένο, λαχταριστό γύρο.

Ο γύρος μπορεί εύκολα να ενταχθεί σε : σαλάτες, πίτσα, μακαρονάδες, σάντουτις, τορτίγια σε γρήγορες εύκολες συνταγές.

Οι γύροι της Μegas Yeeros διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και νοστιμιά.

Τις συσκευασίες που θα φαίνονται στο επεισόδιο survivor θα τις βρείτε σε super market αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης: https://map.megasyeeros.gr/

H σειρά mega meatless μας μυεί στο κόσμο του “εναλλακτικού” κρέατος. Ένα κόσμο που προάγει την healthy διατροφή, προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο. 100% plant-based 100% φυτικής προέλευσης όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας χωρίς πρόσθετα σόγιας [soy free] χωρίς γλουτένη [gluten free] πλήρης πηγή πρωτεϊνών χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά .

Πιστοποιημένη ποιότητα για όλους! Για αυτούς που κάνουν νηστεία, δίαιτα, plant based διατροφή, έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη, αθλούνται, κατάλληλο για vegan αλλά και για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με υγιεινές εναλλακτικές μεθόδους διατροφής. Mega Meatless Yeeros – παγκόσμια καινοτομία Μega Meatless Souvlaki – το μοναδικό meatless ελληνικό σουβλάκι Mega Meatless Burger – .

Η ζουμερή σύνθεση του burger θα σας εκπλήξει Mega Meatless Keftedakia

Η εναλλακτική γευστική πρόταση στις παραδοσιακές γεύσεις Η ελληνική απάντηση στις νέες διατροφικές τάσεις Μοναδική 100% plant-based σύσταση, υψηλής πρωτεϊνικής αξίας (ισάξιο με προϊόν κρεάτος) Χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη, χαμηλά σε θερμίδες, non gmo (πολύ σημαντικό να ειπωθεί η σύσταση) Ισάξια με προϊόντα (παίρνεις όλη την πρωτεΐνη σαν να τρως κρέας) , που τα καθιστούν κατάλληλα για vegetarian’s, vegan’s, flexitarian’s, για περιόδους νηστείας αλλά και για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του κρέατος χωρίς όμως να το καταναλώνουν. Τις συσκευασίες που φαίνονται στο επεισόδιο survivor θα τις βρείτε σε super market αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης: https://map.megameatless.com/

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου