Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η SOLID HAVAS υπογράφει την πρώτη τηλεοπτική καμπάνια της «άροσις»

Η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια της «άροσις», μιας εταιρίας αφοσιωμένης στο ελληνικό όσπριο από το 1956, είναι στον αέρα με τη δημιουργική σφραγίδα της Solid Havas.

Η καμπάνια που σχεδίασε η Solid Havas αποτελείται από 3 τηλεοπτικά σποτ με μήνυμα «Ο κόπος μας. Ο τόπος μας», κι έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει τον χαρακτήρα που δίνει ο τόπος προέλευσης και η αμέριστη φροντίδα των ανθρώπων στα μοναδικής ποιότητας ελληνικά και μόνο όσπρια της άροσις.

Στα 3 διαφημιστικά σποτ, ο μινιμαλισμός υπηρετεί το μεγαλείο της φύσης τριών ξακουστών «οσπριώνων» της Ελλάδας όπως είναι οι Πρέσπες, τα Γρεβενά και η Καστοριά.

Η δημιουργική ιδέα βασίζεται στο να αναδείξει «πώς γίνεται να χωρέσει όλη η ομορφιά, η σύσταση του εδάφους και το μικροκλίμα σε μια συσκευασία άροσις» και το πετυχαίνει χάρη στη λιτή αλλά και ταυτόχρονα ανάγλυφη εικαστική αποτύπωση, που σε ταξιδεύει αυθεντικά και γευστικά σε κάθε τόπο.

Πρωταγωνιστές, τρεις από τους πρεσβευτές του θησαυροφυλακίου της «άροσις», οι Βιολογικοί Γίγαντες Πρεσπών, τα Ρεβύθια Γρεβενών και οι Φακές Καστοριάς, ζωντανεύουν την οικολογική φροντίδα που «απολαμβάνουν» από τα χέρια των ανθρώπων της «άροσις», μεγαλώνοντας σε άριστες συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής.

Η καμπάνια θα «τρέξει» και στο digital, ενώ η νέα συνεργασία της Solid Havas με την «άροσις» περιλαμβάνει και τη διαχείριση των Social Media καθώς και ενέργειες PR.

Εταιρία παραγωγής: Feel Me Films, Post Producer: Λεύτερης Βουρλιώτης

Δείτε τη νέα καμπάνια:

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου