Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Τρεις νέες Καμπάνιες από την Ogilvy και τον Όμιλο Γιαννακόπουλου

Το ALTION, ένα brand που ξεχωρίζει στο ελληνικό φαρμακείο και στηρίζει τον άνθρωπο σε κάθε του ανάγκη, έρχεται να απαντήσει στο ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον σύγχρονο Έλληνα: την αϋπνία.

Μέσα από μία μοναδική ταινία μας συστήνει τη νέα προσθήκη στην οικογένεια ALTION, το 4Sleep που είναι εδώ για να μας προσφέρει έναν γαλήνιο ύπνο κάθε μέρα, εκεί που όλα τα άλλα τεχνάσματα χαλάρωσης έχουν… αποτύχει! Σχεδόν μαγικά, ένας ήρωας μυθιστορήματος ζωντανεύει και μας δίνει τη λύση: το νέο 4Sleep.

Παράλληλα είναι στον αέρα και η καμπάνια για ένα ακόμα προϊόν της οικογένειας, το Tonovit.

Εμπνευσμένη από τη νέα πραγματικότητα που ζούμε, η ταινία μάς παρουσιάζει την καθημερινότητα ενός καθημερινού ήρωα που ίσως είναι αφανής: είναι ένας νέος που δουλεύει σαν delivery φαγητού και μέσα στη μέρα έχει ανάγκη από τρομερά αποθέματα δύναμης και ενέργειας για να ανταπεξέλθει στις έντονες απαιτήσεις του επαγγέλματός του.

Το Tonovit τονώνει τον οργανισμό και περιέχει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε ενέργεια. Κι αν μπορεί να τονώσει έναν άνθρωπο που ζει όλη του τη μέρα στους δρόμους, μπορεί να το κάνει σε όλους εμάς.

Άλλο ένα πρόβλημα που πλέον έχει λύση είναι και εκείνοι οι πόνοι που χρειάζονται ανακούφιση… αλλά και ελαστικότητα. Το νέο Salonpas FX έρχεται με κάτι πρωτοποριακό, για να μας αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα παυσίπονα έμπλαστρα. Έτσι δημιουργήσαμε μια ταινία που παίζει με τον θεατή και την προσοχή του. Μέσα από εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες καλούμε να προσέξουν όλοι το πόσο ελαστικό είναι το προϊόν μας – όχι το σώμα του χορευτή.

Τρεις καμπάνιες, τρεις λύσεις και τρεις πρωτότυπες ταινίες που ξεχωρίζουν και τονώνουν την παρουσία του ομίλου Γιαννακόπουλου στο ελληνικό φαρμακείο, αλλά και στην καθημερινότητα όλων.

Δείτε τις ταινίες:

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου