Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Healthstories.gr: Αληθινές ιστορίες υγείας

To www.newsbeast.gr και το www.mononews.gr κάνουν ένα νέο κοινό βήμα στην ενημέρωση, με τη δημιουργία ενός νέου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας στο χώρο της υγείας.

 

Το www.healthstories.gr είναι το νέο site για την υγεία που θα ενημερώνει σφαιρικά, έγκαιρα και πάνω από όλα έγκυρα για όλα τα θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

 

Μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, με μακρά διαδρομή στο χώρο της Υγείας θα μοιράζεται καθημερινά με την κοινή γνώμη πρωτογενές ρεπορτάζ, πρωτότυπα θέματα, ψύχραιμη ανάλυση, αληθινές ιστορίες. Ειδικά αφιερώματα, τεκμηριωμένες δημοσιογραφικές έρευνες, ξεχωριστές συνεντεύξεις θα συνθέτουν την θεματολογία του ιστοτόπου.

 

«Η ομάδα του Healthstories θα κάνει αυτό που εδώ και πολλά χρόνια ξέρει να κάνει: τη δουλειά της. Και η δουλειά της δεν είναι άλλη από την υπεύθυνη και αξιόπιστη ενημέρωση για την Υγεία. Αυτή την ενημέρωση χρειαζόμαστε, ειδικά αυτή την περίοδο της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει παγκοσμίως η πανδημία Covid-19», αναφέρει η αρχισυντάκτρια του νέου site, Δέσποινα Κουκλάκη.

 

Healthstories.gr, ένα site για την υγεία, την ιατρική επιστήμη, την ευεξία, την καλύτερη ζωή.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου