Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Το νέο website της Autohellas από την Linakis.digital

Η Autohellas ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία με τη νέα πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτωνwww.thrifty.com.gr. Το νέο website από την Linakis.digital ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες του χρήστη με ένα digital interface υψηλής αισθητικής. Η κυριαρχία στη βιομηχανία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων αποτελεί στρατηγικό στόχο της Autohellas και η ανανεωμένη πλατφόρμα Thrifty συνεισφέρει καταλυτικά στην επίτευξη του.

 

H ροή των κρατήσεων αλλά και η αισθητική της πλατφόρμας επανασχεδιάστηκαν ώστε να εξασφαλίζουν μια ευχάριστη εμπειρία. Το καινούργιο user interface απαντά στις ανάγκες του χρήστη, ενώ ο σχεδιασμός είναι στις γραμμές του brand, ενισχύει το προφίλ της εταιρίας και δημιουργεί πιστούς πελάτες. Η πλοήγηση είναι εύκολη και ταυτόχρονα υπηρετεί όλους τους στρατηγικούς στόχους της Autohellas.

To www.thrifty.com.gr είναι ένα πρωτοποριακό ecommerce website που αναπτύχθηκε πάνω στο Umbraco CMS (Content Management Software). Το Umbraco ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές ανάγκες και εξασφαλίζει απίστευτη απόδοση. Μέσω των αυτοματισμών που διαθέτει παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης ψηφιακών καναλιών πωλήσεων με μοναδικές επιδόσεις.

 

Ο Βασίλης Λινάκης, CEO της Linakis.digital μας είπε: «Με την Autohellas έχουμε δημιουργήσει ψηφιακά έργα που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Σκοπός μας είναι κάθε φορά να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και να συμβάλουμε στην ψηφιακή εξέλιξη τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την πολυετή μας συνεργασία με την Autohellas.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου