Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

«Πάμε Ζάκυνθο»: Διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό

«Πάμε Ζάκυνθο» θα είναι ο τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας με στόχο τον εσωτερικό τουρισμό που ξεκινά τις επόμενες ημέρες από το Επιμελητήριο και μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ermisnews- ο Πρόεδρος του Φορέα Φώτης Κόττης έδωσε κάποια πρώτα στοιχεία για αυτή τη δράση που προσεχώς θα παρουσιαστεί και επίσημα.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το κόστος της καμπάνιας επωμίζεται τελικά αποκλειστικά το Επιμελητήριο ενώ η δράση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την λειτουργία μιας ιστοσελίδας, μέσω της οποίας θα προβάλλονται δωρεάν όλες οι ζακυνθινές επιχειρήσεις. Η ιστοσελίδα δεν αφορά μόνο επιχειρήσεις τουριστικές όπως καταλύματα, εστιατόρια κτλ, αλλά και εμπορικές επιχειρήσεις που θα μπορούν να λειτουργούν ως e – shops.

 

«Το όνομα της καμπάνιας είναι ΠΑΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ και απευθύνεται στον Έλληνα τουρίστα σε μια προσπάθεια να καλύψουμε τις απώλειες από το Εξωτερικό. Μιλήσαμε με το Δήμο και την Περιφέρεια, αλλά τελικά η καμπάνια θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από το Επιμελητήριο» ανέφερε σημειώνοντας πως δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή, καθώς η καμπάνια πρέπει να τρέξει άμεσα.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ήδη ξεκινήσει η καταγραφή των τοπικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην καμπάνια με εκπτώσεις και προσφορές, ενώ υπάρχει δυνατότητα να εντάσσονται συνεχώς νέες επιχειρήσεις στην πλατφόρμα.

 

Παράλληλα η πλατφόρμα θα προωθείται στο διαδίκτυο, στα ΜΜΕ και σε διάφορους influencers.

 

«Το Επιμελητήριο είχε κάνει πριν την πανδημία έναν σχεδιασμό για μια πλατφόρμα διαχείρισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των επιχειρήσεων του νησιού και τώρα την χρησιμοποιούμε» ανέφερε, τονίζοντας πως δε θα υπάρχει κόστος για τις επιχειρήσεις.

 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας με όλες τις λεπτομέρειες.

 

Πηγή: ermisnews.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου