Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Samsung Hellas και Cisco εξελίσσουν τη συνεργασία τους

Η Samsung Electronics Hellas εξελίσσει τη στρατηγική συνεργασία της με τη Cisco για ενίσχυση και βελτιστοποίηση της ομαδικής εργασίας χρηστών από απομακρυσμένες τοποθεσίες. Η νέα συνεργασία αφορά στην ολοκληρωμένη λύση εργασίας επόμενης γενιάς, Webex on FLIP 2.0, που συνδυάζει τις δυνατότητες της διαδραστικής οθόνης FLIP 2.0, με την πλατφόρμα συνεργασίας Webex της Cisco.

Η ολοκληρωμένη λύση Webex on FLIP 2.0 επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν απρόσκοπτα ανάμεσα σε flipcharts, παρουσιάσεις και αμφίδρομες σημειώσεις, να σημειώσουν στις αντίστοιχες οθόνες ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο, κ.α. ανεξαρτήτως φυσικής τοποθεσίας.

Η Cisco Webex Room Kit Mini είναι εύχρηστη, για να μην αποσπά την προσοχή από τη συνάντηση, και επιτρέπει την κοινή χρήση μιας παρουσίασης και τη συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη ή ομαδική βιντεοκλήση, αλλά και την από κοινού δημιουργία περιεχομένου ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. Όπως επισημαίνουν οι δύο πλευρές, «οι τεχνολογίες οπτικής απεικόνισης της Samsung σε συνδυασμό με τις λύσεις της Cisco, μεταμορφώνουν κι εκσυγχρονίζουν τις επαγγελματικές συσκέψεις».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου