Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η L’Oréal Hellas συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα αλληλεγγύης του ομίλου L’Oréal

O όμιλος L’Oréal ανακοίνωσε πρόσφατα την υλοποίηση ενός Πανευρωπαϊκού Προγράμματος Αλληλεγγύης με στόχο την υποστήριξη φορέων που μάχονται κατά του κορωνοϊού, όπως νοσοκομεία, γιατροί και φαρμακεία, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας μείωσης του ρυθμού μετάδοσης του κορωνοϊού, διανομείς τροφίμων, ΜΚΟ. Η L’Oréal Hellas συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα υλοποιώντας σειρά μέτρα στήριξης.

Πιο συγκεκριμένα, η La Roche-Posay αναλαμβάνει να εξοπλίσει με αντισηπτικά χεριών συνεργαζόμενα νοσοκομεία, φαρμακεία και ιατρούς στην Ελλάδα, στο πλαίσιο εντατικοποίησης της παραγωγής αντισηπτικού χεριών που έχουν ξεκινήσει να εργοστάσια του ομίλου για τη στήριξη των γαλλικών και ευρωπαϊκών υγειονομικών αρχών.

Επίσης, η Garnier θα προμηθεύσει και θα διανείμει δωρεάν εκατομμύρια τεμάχια αντισηπτικών χεριών σε όλους τους Ευρωπαίους διανομείς τροφίμων με τους οποίους συνεργάζεται. Στην Ελλάδα, η Garnier θα δωρίσει αντισηπτικά χεριών σε εργαζόμενους στα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ, μόλις τα εργοστάσια παραδώσουν τα σχετικά προϊόντα. Το Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αλληλεγγύης του Ομίλου, έχει τη στήριξη και του Ιδρύματος L’Oréal, που αποφάσισε να προσφέρει 1 εκατ. ευρώ σε συνεργαζόμενους ΜΚΟ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου