Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Tο EKOME στην έκθεση FOCUS 2019 στο Λονδίνο

Στις 3 & 4 Δεκεμβρίου, το ΕΚΟΜΕ ταξιδεύει στην έκθεση FOCUS στο Λονδίνο, τη διεθνή συνάντηση εταιρειών ο/α παραγωγής με πάνω από 250 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες, για ένα διήμερο event γεμάτο παρουσιάσεις, συζητήσεις, masterclasses, networking και b2b συναντήσεις!

 

Φέτος, το ΕΚΟΜΕ συμμετέχει στη FOCUS 2019 με την ιδιότητα του εκθέτη, όπου θα προβάλει στο stand P16 το κεντρικό μήνυμα του Εθνικού Δικτύου Film Offices: «Studio Greece–Your Idea in Action!». Τα στελέχη του ΕΚΟΜΕ και τα μέλη της αποστολής του Δικτύου των Film Offices θα βρίσκονται στο stand για να ενημερώνουν επισκέπτες και επαγγελματίες για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα στην υλοποίηση οπτικοακουστικών παραγωγών και θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις και επαφές που θα εξασφαλίσουν την ευρύτερη δικτύωση.

 

Το ΕΚΟΜΕ πλαισιώνει τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση με εξειδικευμένες παρουσιάσεις στους επαγγελματίες, που έχουν ως στόχο τη μέγιστη ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους για το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται πλέον στην Ελλάδα στο πεδίο των οπτικοακουστικών παραγωγών. Συγκεκριμένα, το ΕΚΟΜΕ έχει προγραμματίσει δύο παρουσιάσεις για την Τρίτη 3/12/2019.

 

Παρουσίαση Α: “Destination Greece: Incentives, Locations, Infrastructure”

 

Ώρες: 15:40 με 16:20

 

Χώρος εντός της έκθεσης: Presentation Bay

 

Ομιλητές:

 

Πάνος Κουάνης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, EKOME

 

Βένια Βέργου– Διευθύντρια, Hellenic Film Commission

 

Στην παρουσίαση θα προβληθούν τα επενδυτικά κίνητρα που διαχειρίζεται το ΕΚΟΜΕ (cash rebate 35% / tax relief 30% program), το Εθνικό Δίκτυο των Film Offices, καθώς και οι υποδομές και τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ελληνικής αγοράς (εξειδικευμένοι επαγγελματίες, κλίμα, τοποθεσίες κ.α.). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη συνεισφορά των Film Offices και του Hellenic Film Commission στην εξυπηρέτηση οπτικοακουστικών παραγωγών στη χώρα μας.

 

Παρουσίαση Β: “Understanding your market’s needs: Using the example of Greece’s step-by-step approach in redefining its audiovisual industry and attracting production”

 

Ώρες: 18: 00 – 18:45

 

Χώρος εντός έκθεσης: Room D

 

Συντονιστής: Πάνος Κουάνης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, EKOME

 

Ομιλητές:

 

Κώστας Ραφτόπουλος – Line Producer, Ελλάδα
Yariv Lerner – CEO, Nu Boyana Studios, Βουλγαρία
Κώστας Κεφάλας, Παραγωγός, Faliro House, Ελλάδα
Melissa Parmenter – Παραγωγός, Revolution Films, Μ. Βρετανία

Φένια Κοσοβίτσα – Παραγωγός, Blonde A/V Productions, Ελλάδα

 

Στη συζήτηση παρουσιάζεται ο τρόπος που η Ελλάδα, μέσα από την ίδρυση του ΕΚΟΜΕ, έθεσε σε εφαρμογή το εθνικό σχέδιο για την ενίσχυση της οπτικοακουστικής παραγωγής, μέσα από μια ενιαία στρατηγική που αποφέρει ήδη θεαματικά αποτελέσματα στην παραγωγή, στην προσέλκυση επενδύσεων, στην εκπαίδευση επαγγελματιών, αλλά και στη δημιουργία νέου περιεχομένου. Επαγγελματίες του χώρου που έχουν ήδη συνεργαστεί με το ΕΚΟΜΕ παρουσιάζουν την εμπειρία και την οπτική τους για το πώς το διαμορφώνεται η οπτικοακουστική παραγωγή στην Ελλάδα και τι είδους πλεονεκτήματα αποφέρει για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην παραγωγή έργων παγκοσμίως.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τις παρουσιάσεις θα βρείτε ΕΔΩ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου