Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Ιδρύεται ελληνο-ινδικό επιχειρηματικό συμβούλιο

Την ίδρυση φορέα ενίσχυσης των οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας ανήγγειλαν 40 περίπου εκπρόσωποι εταιρειών που είτε δραστηριοποιούνται είτε επιθυμούν τη σύναψη επαγγελματικών σχέσεων στις δύο χώρες.

Το Ελληνο-Ινδικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο (Hellenic-Indian Business Council HIBC) είναι μια πλήρως αυτόνομη, μη κερδοσκοπική οργάνωση, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των Ελληνο-Ινδικών σχέσεων και την προώθηση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Ινδίας. Η παρουσίαση έγινε την περασμένη Πέμπτη, για λόγους σημειολογίας, σε ειδικό χώρο του ινδικού εστιατορίου «Indian Chef» στην Αθήνα.

Μίλησαν ο πρωτεργάτης της ίδρυσης του νέου φορέα Χρήστος Δήμας (Namaste Greece), ο Νότης Μαρτάκης (MTC Group, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του Συμβουλίου), καθώς και ο νομικός Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης.

Μεταξύ των ιδρυτικών μελών περιλαμβάνονται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Maghar Gandhi, Πρόεδρος της Ινδικής Κοινότητας στην Ελλάδα, ο Απόστολος Καραφίλλης της Skylines Tourism, ο Μάκης Κουκουλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Philian Group Hotels, ο Αλέξανδρος Τζεναλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Lth advertising, ο Νεκτάριος Νώτης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Notice Content and Services, κ.ά. Στο προσεχές διάστημα θα συγκροτηθεί το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα αναλάβει πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της ΔΕΘ όπου φέτος η Ινδία είναι τιμώμενη χώρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου