Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Η Φρόσω παγιδεύει την Ευανθία – Απομακρύνεται ο Παύλος από την Βασιλική

Τι θα δούμε προσεχώς

Μεγάλες ανατροπές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες” θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες.

Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη και όχι στην Αρχοντούλα. Προς έκπληξη όλων, ο Παύλος ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσει κι εκείνος στο ταξίδι στις Σπέτσες.

Ο Στράτος και ο Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για τα κτήματα, την ώρα που εκείνη φέρνει παραμάνα για το μωρό, για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες κορυφώνεται. Η Φρόσω κάνει τα πάντα για να υπονομεύσει την Ευανθία και να δείξει στον Νάτοη πως είναι άχρηστη, ώστε να κερδίσει την εύνοιά του. Παράλληλα, ο Νάτσης φοβάται πως ο δραπέτης Λούης μπορεί να θελήσει να τους βλάψει.

 

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Σώτος χαροπαλεύει

 

Ο Σώτος επιστρέφει πτυχιούχος πλέον από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει τις επαγγελματικές βλέψεις του για εκείνον. Του λέει πως του έχει φτιάξει ένα δικό του ιατρείο στο εργοστάσιο, αλλά ο Σώτος θυμώνει, επειδή δεν σκέφτηκε καν να τον ρωτήσει. Η Νέλλα, από την άλλη, συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτωρία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό τους για τη Δεσποινιώ.

Στις Σπέτσες, ο Παύλος προσπαθεί μάταια να προσεγγίσει τον γιο του, που αισθάνεται πληγωμένος από τον πατέρα του. Σε ένα ξέσπασμά του, ο Ερμής επιτίθεται με χυδαιότητα στη Βασιλική στην παραλία. Η ψυχοκόρη προσπαθεί να αντισταθεί και οι δυο τους παλεύουν στο έδαφος. ‘Ομως ο Παύλος τούς βλέπει και σώζει την κοπέλα, αποκαλώντας αλήτη τον γιο του. Εκτός εαυτού, ο Ερμής ισχυρίζεται πως δεν την πίεσε, αφού τάχα έχουν «νταραβέρι». Ο Παύλος σοκάρεται και τσακώνεται μαζί της. ‘Ωσπου εμφανίζεται η Μάγια… Ανακοινώνει πολύ δυσάρεστα νέα στον άντρα της, αφού μόλις έμαθε πως ο πατέρας του ξεψύχησε… Ο Παύλος φεύγει εσπευσμένα από τις Σπέτσες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου