Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Σώτος χαροπαλεύει

Όσα θα δούμε

Τα επεισόδια στο εργοστάσιο του Κοσμά Κοτρώτση στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, θα κλιμακωθούν μετά την αυτοκτονία τού εργάτη και παρά τις παρεμβάσεις του Σώτου, η κατάσταση δεν θα εξομαλυνθεί.

Αντίθετα, ο Κοσμάς λίγες ημέρες αργότερα θα βάλει φωτιά στο κτίριο, δημιουργώντας παράλληλα στοιχεία που θα ενοχοποιούν κάποιον από τους υπαλλήλους του, ο οποίος και θα βρεθεί σύντομα στο κρατητήριο.

Την ίδια στιγμή ο άντρας της Νέλλας θα λαμβάνει την παχυλή αποζημίωση από την πυρκαγιά αναζητώντας το επόμενο βήμα του στην Τράπεζα της Ελλάδος ως διοικητής. Δεν θα ξέρει ούτε θα μπορεί φυσικά να φανταστεί τα σχέδια των υπαλλήλων του. Πιο συγκεκριμένα, ένας από αυτούς θα πλησιάσει στο σπίτι του ένα βράδυ, με όπλο στα χέρια με σκοπό να του κάνει κακό! Έτσι, όταν τον δει να βγαίνει με τον γιο του, Σώτο, απλά θα πατήσει τη σκανδάλη.

Οι επόμενες ώρες θα είναι δύσκολες για την οικογένεια Κοτρώτση, που θα νιώσει τον χρόνο νο παγώνει όταν ο Σώτος θα βρίσκεται κατά γης αιμόφυρτος. Η Νέλλα φωνάζει στο παιδί της να σηκωθεί αλλά δεν θα μπορεί να αρθρώσει κουβέντα. Η κατάσταση του Σώτου θα είναι κρίσιμη και όλοι θα ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρίκα, που θα έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να μη δει ποτέ ξανά το αγόρι που αγάπησε. Και η Αρχοντούλα ωστόσο δεν θα σταματά να κάνει τις προοευχές της, για να δει τον γιο τής Νέλλας και του Κοσμά ξανά όρθιο.

Η Νέλλα που θα είναι ένα βήμα πριν τον νευρικό κλονισμό, δεν θα λείψει ούτε για μια στιγμή από το πλευρό του Σώτου, του οποίου η ζωή θα βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο. Μόνο όταν εκείνος ανοίξει τα μάτια του, η γυναίκα θα πάει στο σπίτι της για να ξεκουραστεί λίγες ώρες.

Από το πλευρό του αγοριού δεν θα λείπει ούτε η Άννα, μια νεαρά νοσοκόμα που θα πλησιάσει τη Νέλλα και θα την κάνει να την εμπιστευτεί. Και όντως μεγάλο μέρος της αποθεραπείας του γιου του θα οφείλεται στην Άννα. Η Νέλλα εκτιμώντας τα όσα έκανε, θα της ζητήσει να πάει να μείνει σπίτι τους!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου