Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Η μεγάλη ανατροπή – Παράνομο ζευγάρι μέσα στο ίδιο σπίτι

Τα νέα επεισόδια κάθε Τετάρτη στις 21.00

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες” θα δούμε εξελίξεις που θα προκαλέσουν μεγάλες ανατροπές στην πορεία της ιστορίας.

Οι “Ψυχοκόρες” θα πάρουν την θέση της “Μάγισσας” μέσα στον Απρίλιο με περισσότερα επεισόδια, καθώς το τελευταίο επεισόδιο της σειράς περιπέτειας θα προβληθεί στις 15/4.

Μία παράνομη σχέση  γεννιέται μέσα στο σπίτι των Αρδιτών. Ο Παύλος και η Βασιλική θα ζήσουν έναν απαγορευμένο έρωτα.

Η Βασιλική, η οποία μένει με την οικογένεια Αρδίτη, πολύ σύντομα πρόκειται να γνωρίσει και μία άλλη πλευρά του Παύλου. Ενώ ο Ερμής και η Μάγια συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν, ο καθένας για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς, η κοπέλα επικεντρώνεται στον στόχο της να σπουδάσει, ενώ συγχρόνως ο Παύλος την έχει υπό την επιτήρησή του.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Ένας δυνατός έρωτας γεννιέται στο σπίτι του Κοτρώτση

 

Ωστόσο, ο σύζυγος της Μάγιας τα βάζει με την κοπέλα όταν τη βρίσκει μόνη στο γραφείο του και ανάμεσά τους ξεσπάει μεγάλος καβγάς. Την επόμενη ημέρα, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή και να βοηθήσουν τη Μάγια με την ομιλία της στο Εργατικό Κέντρο. Μάλιστα, επισκέπτονται μαζί τον Εθνικό Κήπο και διαπιστώνουν, συζητώντας, ότι έχουν πολλά κοινά σημεία. Έτσι, αρχίζουν να νιώθουν συμπάθεια και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο.

Ύστερα, πηγαίνουν στο σημείο όπου διεξάγεται η ομιλία της Μάγιας. Όμως, ενώ η γυναίκα βρίσκεται στο βήμα, ένας άντρας αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα και σπέρνει τον πανικό στην αίθουσα. Ο κόσμος αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος, σπρώχνοντας και ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο. Ο Παύλος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος. Αμέσως μετά, με τη βοήθεια του μπαστουνιού του, σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει, ψάχνοντας μέσα στο πλήθος να βρει τη Βασιλική, η οποία έχει τρομοκρατηθεί από το βίαιο περιστατικό. Λίγα λεπτά αργότερα, τη βρίσκει ελαφρώς τραυματισμένη και σπεύδει κοντά της για να δει αν είναι καλά.

 

Ο Παύλος είναι πολύ ερωτευμένος με τη Βασιλική

Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο άντρας βγάζει στην επιφάνεια τα αληθινά του αισθήματα για την ψυχοκόρη του και αφού διαπιστώσει ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Η κοπέλα παγώνει από την κίνηση του αφεντικού της, ενώ εκείνος την παίρνει από το χέρι και φεύγουν γρήγορα από το κτίριο. Όσο ο χρόνος κυλά, κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό το πρώτο τους φιλί και ο Παύλος διαπιστώνει ότι είναι πολύ ερωτευμένος με τη Βασιλική, η οποία είναι επίσης γοητευμένη από την παρουσία του.

Οι δυο τους δεν αργούν, λοιπόν, να αφεθούν στα έντονα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και συνάπτουν παράνομη σχέση. Φυσικά, ο δεσμός τους είναι μυστικός και κανείς στο σπίτι των Αρδιτών δεν έχει αντιληφθεί -προς το παρόν- το παραμικρό. Με κάθε ευκαιρία, ο άντρας τρυπώνει στο δωμάτιο της ψυχοκόρης του και βιώνουν έντονες στιγμές πάθους και έρωτα. Η Βασιλική έχει αφεθεί και ζει στο ζενίθ την παράνομη σχέση τους, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεται τύψεις για τη Μάγια, οι οποίες, όμως, δεν είναι ικανές να την κρατήσουν μακριά από τον σύζυγο της ευεργέτιδάς της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου