Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα” Spoiler: Όλα θα έρθουν στο φως… θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Πλησιάζει στο τέλος της η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα” που κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και απέσπασε εντυπωσιακά σχόλια.

Η σειρά ρίχνει αυλαία στα μέσα Απριλίου, συγκεκριμένα στις 15/4, όπου θα δούμε το τέλος των ιστοριών των ηρώων της.

Ο Τάσος Νούσιας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 που με την υποκριτική του δεινότητα κατάφερε για ακόμα μία φορα να ξεχωρίσει και να πάει ένα βήμα πιο πέρα τον χαρακτήρα που υποδύεται τηλεοπτικά.

Ο ίδιος μιλάει για την πιο δύσκολη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει, για τους 13 μήνες των γυρισμάτων της “Μάγισσας” αλλά και για το δέσιμο που έχει πλέον με όλους τους συνεργάτες του σε αυτή τη δουλειά που όπως λέει, θεωρεί οικογένειά του πια.

 

Δείτε επίσης: Η τελευταία συγκλονιστική σκηνή της “Μάγισσας”

 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή;

Υπήρξαν πολλές, ενότητες που μας βάρυναν σωματικά και ψυχικά. Η αυτοκτονία του Πετρούνη, η στιγμή που αναγκάστηκα να χτυπήσω την κόρη μου που λατρεύω, ήταν δύσκολες σκηνές. Βέβαια, η πιο δύσκολη και δυνατή έρχεται στο τέλος. Να πούμε, πάντως, ότι όλοι οι ήρωες είχαν ακρότητες και σκηνές με φορτίο και ένταση.

 

Αυτοί οι 13 μήνες γυρισμάτων απαιτούσαν μεγάλη αφοσίωση και στοχοπροσήλωση;

Η κούραση και η αφοσίωση ήταν μεγάλες, όπως όμως και η αποζημίωση. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, μέσα από αυτή τη δουλειά θαυμάσαμε ο ένας τη δουλειά του άλλου, συνδεθήκαμε βαθιά, εκτιμήσαμε το υπέροχο περιβάλλον στο οποίο δουλέψαμε, δημιουργήθηκε μία αδελφικότητα, ένα υπέροχο συναίσθημα που ξεπερνά τη συναδελφικότητα.

 

Δείτε ακόμη: “Η Μάγισσα” Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Τζανή και της Μεταξίας

 

Στο τέλος τι θα δούμε; Η σειρά ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου…

Το τέλος πλησιάζει… Όλα θα έρθουν στο φως… θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει, μεταξύ μας όλοι θα πρέπει να πληρώσουν γιατί όλοι έχουν κάνει από κάτι. Και αυτό ήταν το μαγικό της γραφής των σεναριογράφων…

 

Συζητάτε για νέα σειρά;

Υπάρχουν προτάσεις, γίνονται συζητήσεις για δουλειές που με ενδιαφέρουν. Όμως, δεν έχω καταλήξει. Ακόμη δεν έχουν καταλήξει και οι καναλάρχες για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

 

Δείτε επίσης: “Μάγισσα” Spoiler: Το φρικτό τέλος της Κυπριανής

 

Θα σας λείψει «Η Μάγισσα»;

Μας λείπει ήδη! Είχαμε ένα αρμονικό περιβάλλον, γίναμε φαμίλια και πώς να μη γίνουμε, με τόσες ώρες που περνούσαμε μαζί… Έβλεπα περισσότερο αυτή την οικογένεια από την κανονική μου… Να κάνω, σε αυτό το σημείο, ειδική μνεία στα νέα και υπερταλαντούχα πλάσματα που μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στη «Μάγισσα». Είναι παιδιά που διαπρέπουν, με εξαιρετικές σπουδές, με ήθος, συγκέντρωση, ισορροπημένη φιλοδοξία. Γνώρισα παιδιά που κουβαλούν σεβασμό.

 

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου