Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα”: Μεγάλη ανατροπή! Γάμος και εγκυμοσύνη “βόμβα”

Η “Μάγισσα” έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα επεισόδια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, η “Μάγισσα“.

Στο επίκεντρο αυτών θα βρεθούν ακόμη μία φορά οι Γερακάρηδες εξαιτίας του κουρσέματος που έκαναν εναντίον του τουρκικού πλοίου που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Τούρκου άρχοντα.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, παρά τις προσπάθειες του Σπήλιου να κρατήσει κρυφό πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, δεν τα καταφέρνει. Οι Τούρκοι μαθαίνουν πως εκείνοι ευθύνονται και ετοιμάζουν εκδίκηση. Όπως θα δούμε, ο Εμρέ επιτίθεται στους Γερακάρηδες, αλλά αποτυγχάνει να δολοφονήσει τον Σπήλιο, όπως είναι το σχέδιό του.

 

Δείτε επίσης: Η “Μάγισσα” παίρνει παράταση 12 επεισοδίων

 

Στη συνέχεια, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και όλοι προσπαθούν να προφυλαχτούν, ενώ τρέμουν πως θα ξεσπάσει ακόμη ένας αιματηρός πόλεμος με ανυπολόγιστες συνέπειες. Οι Γερακάρηδες φεύγουν απ’ τον πύργο τους, όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλουν στη Μάνη για αντίποινα. Όλη η οικογένειά τους κρύβεται, αλλά όλα δείχνουν πως αυτή η ιστορία δεν θα λήξει σύντομα, καθώς οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τον δολοφόνο.

Την ίδια στιγμή, και στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί αναταραχή και φόβος για τις εξελίξεις. Ωστόσο, και εκείνοι έχουν γεγονότα που αναστατώνουν την οικογένειά τους. Συγκεκριμένα, μία εγκυμοσύνη που αποκαλύπτεται φέρνει καινούργιες ανατροπές, ενώ λίγο μετά η αναγγελία ενός γάμου θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στον πύργο.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα”: Η Μεταξία ρίχνει δηλητήριο στην Κερασίνα

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου