Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα”: Η Μεταξία ρίχνει δηλητήριο στην Κερασίνα

Τα νέα επεισόδια της “Μάγισσας” Δευτέρα έως Τετάρτη στον ΑΝΤ1

ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΑΡΚΟΣ ΜΕΤΑΞΙΑ

Στην “Μάγισσα” μας περιμένουν εκπλήξεις και καταιγιστικές εξελίξεις με το μυστήριο που επικρατεί στον πύργο των Λασκαραίων.

Θέλει πόση θυσία να βγάλει από τη ζωή τού Τζανή την Κερασίνα και γι’ αυτόν τον λόγο η Μεταξία δεν διστάζει να φτάσει μέχρι και τον φόνο για να το καταφέρει.

Η απόφαση του Μιχαήλ και της Δαμιανής να παντρέψουν τον Τζανή με την Κερασίνα βρήκε αντίθετο τον νεαρό άντρα, ο οποίος στην καρδιά του είχε μόνο τη γυναίκα του αδελφού του, τη Μεταξία.

Οι απειλές όμως της μητέρας του που γνώριζε για τον παράνομο δεσμό του γιου της με τη νύφη της, αλλά και το γεγονός πως από τον γάμο Τζανή και Κερασίνας η οικογένεια Λάσκαρη θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή, κάνει τον Τζανή να δεχτεί τον γάμο. Κάτι που καταρρακώνει τη Μεταξία, η οποία και ύστερα από απαίτηση του πατέρα της προσπαθεί να «δηλητηριάσει» περισσότερο την ήδη κακή σχέση του Τζανή με τον αδελφό του, τον Μάρκο.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα”: Νέα απόπειρα δολοφονίας στον πύργο των Λασκαραίων

 

Παράλληλα δείχνει ένα κακό πρόσωπο απέναντι στην Κερασίνα, κάτι που εξοργίζει τον Τζανή:

«Σταμάτα πια τα κόλπα που κάνεις! Ο γάμος θα γίνει είτε το θέλουμε είτε όχι», της ξεκαθαρίζει. Και πράγματι, λίγο καιρό αργότερα ο λαμπερός γάμος Τζανή και Κερασίνας, που θα κάνει ακόμα πιο ισχυρές τις οικογένειες Λάσκαρη και Δραγουμάνου, πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα και κυρίως χωρίς εμπόδια. Ήδη η Μεταξία έχει αποφασίσει πως για να μπορέσει να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδια που έχει στο μυαλό της θα πρέπει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στην αντίζηλό της.

Έτσι μετά τον γάμο τείνει -ψεύτικη- χείρα φιλίας στην Κερασίνα:

«Έχω περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, να με συγχωρείς αν ήμουν απότομη μαζί σου. Ελπίζω να το ξεχάσεις και να κάνουμε μια νέα αρχή. Άλλωστε θα συνυπάρχουμε στον πύργο αυτό, οπότε πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε φίλες», της λέει και η Κερασίνα δέχεται: «Σε καταλαβαίνω! Φαντάζομαι πόσο άσχημη εμπειρία ήταν αυτή που βίωσες».

 

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Η Πολυξένη «ξεσκεπάζει» τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

 

Κι ενώ η Μεταξία κάνει τη «φίλη» στην Κερασίνα, τα πραγματικά της κίνητρα είναι να τη βγάλει από τη ζωή του Τζανή ακόμα κι αν χρειαστεί να τη σκοτώσει. Κι επειδή δεν μπορεί να τη σκοτώσει έτσι απλά, θέλοντας παράλληλα να εκδικηθεί και τη Θεοφανώ που πιστεύει πως συναντιέται κρυφά με τον Μάρκο, αποφασίζει να μπλέξει τη «μάγισσα» στο φονικό που σχεδιάζει να κάνει. Αφού καταφέρνει να βρει δηλητήριο, στη συνέχεια το ρίχνει στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Κερασίνα.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Μεταξίας, και η Κερασίνα θα πεθάνει και η Θεοφανώ που θα κατηγορηθεί για τον θάνατό της θα πεθάνει μετά από εντολή του Μιχαήλ, που θα θέλει να την τιμωρήσει. Έτσι, η Μεταξία θα έχει διαθέσιμους και τους δύο άντρες της ζωής της!

Μόνο που τίποτε απ’ όσα οργάνωνε δεν πήγε όπως τα υπολόγιζε και η δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούριες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων.

 

Πηγή: Tv24

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου