Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα”: Νέα απόπειρα δολοφονίας στον πύργο των Λασκαραίων

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της “Μάγισσας”;

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΚΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΒΡΟΤΣΟΣ

Μία αναδρομή στο παρελθόν αλλά και μία νέα απόπειρα δολοφονίας αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤΙ, “Η Μάγισσα“.

Συγκεκριμένα, ο χρόνος γυρίζει πίσω στον Αύγουστο του 1816.

Μετά την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία, το κρύο και η καταχνιά έχουν καταπιεί τη Μόνη αλλά κι ολόκληρη την Ευρώπη.

Εκείνη την περίοδο, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο και πολλοί άντρες και από τις δύο οικογένειες βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Τότε, η Γερακίνα προτείνει να παντρευτεί ο πρωτότοκος γιος του Μιχαήλ, ο Μάρκος, την κόρη τους, τη Μεταξία. Κι ενώ ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες σταματάει η παρουσία της Μεταξίας στον πύργο των Λασκαραίων γίνεται η αφορμή να αρχίσει ένας παράνομος έρωτας ανάμεσα στον Τζανή και στη γυναίκα του αδελφού του, ο οποίος μαζί του θα φέρει τον όλεθρο στην οικογένεια.

 

Δείτε επίσης: Η “Μάγισσα” κράτησε την πρωτιά στην Prime Time

 

Στο σήμερα, στον Πύργο, ο Τζανής, μη μπορώντας να αρνηθεί, παντρεύεται την Κερασίνα πληγώνοντας ανεπανόρθωτα τη Μεταξία.

Ωστόσο, η χαρά όλων δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς, όπως θα παρακολουθήσουμε, ακόμη μία απόπειρα δολοφονίας λαμβάνει χώρα στον πύργο.

Συγκεκριμένα, μία κανάτα με δηλητηριασμένο νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούργιες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων.

Ο Μιχαήλ, όταν αντιλαμβάνεται πως θα μπορούσε να πιει εκείνος από το δηλητηριασμένο νερό, ταράζεται και τους κοιτάζει όλους καχύποπτα. Διαπιστώνει πως ο εχθρός βρίσκεται ακόμη ανάμεσά τους και δεν θα σταματήσει αν δεν ολοκληρώσει τον στόχο του.

Στον Πύργο δημιουργείται αναστάτωση και ο Αντρέι προσπαθεί να καταλάβει ποιος θέλει το κακό ποιου και όλοι μπαίνουν στο στόχαστρό του.

 

Πηγή: Mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου