Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γρηγόρης Γκουντάρας για σχόλιο του Μικρούτσικου: “Αυτή η πλάκα έχει γίνει στο παρελθόν, σε βαθμό που δεν ήταν”

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου ενοχλήθηκε με το χιουμοριστικό σχόλιο

Την Τρίτη το πρωί στην “Super Κατερίνα” ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενοχλήθηκε με ένα σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ναταλί Κάκκαβα.

Ο συνεργάτης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, θέλησε να διευκρινίσει πως το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αντικείμενο αστεϊσμού, καθώς στο παρελθόν έχει γίνει σε υπερβολικό βαθμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιξε ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή σχετικά με το post που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το… πραγματικό της όνομα, αφού συχνά πολλοί την ονομάζουν «Νάταλι» ή «Κακκαβά». Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος υπέπεσε στο ίδιο… λάθος.

“Πες την Γκουντάραινα βρε παιδί μου” του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχόλιο που φάνηκε να ενόχλησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος & Αλέξης Κούγιας έλυσαν τις διαφορές τους on air: “Έγινα κύριος Κούγιας τώρα;”

 

“Δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα”

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα που ακολούθησε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισήμανε:

“Ούτε το Γκουντάραινα μου αρέσει. Επειδή αυτή η πλάκα έχει γίνει στο παρελθόν σε βαθμό που δεν ήταν, δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα. Εσύ μπορεί να το είπες ως αστείο αλλά στο παρελθόν δεν έχει ειπωθεί ως αστείο”.

“Πλάκα κάνουμε, προφανώς. Είναι της πατριαρχίας αυτό και είναι ξεπερασμένο. Εσείς κάνετε θέμα εκ του μη όντος, ενώ πρόκειται για ένα απλό αστείο” απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Νιώθει προσβεβλημένη μία γυναίκα όταν ακούει κάτι τέτοιο. Αν το ‘χε πει κάποιος άλλος, ο Λιάγκας ας πούμε, θα τον είχαν πετσοκόψει” σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου