Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Έλα να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα να δεις τι σημαίνουν τα νούμερα”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος για τα νούμερα τηλεθέασης

Την Παρασκευή το πρωί στο “Πρωινό Σουσου” προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου για τα νούμερα τηλεθέασης και για το Ertflix και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν τις άφησε ασχολίαστες.

 

“Δεν έχει καν διευθύνοντα σύμβουλο η ΕΡΤ”

“Τον βρίσκω πολύ σωστό, δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Εγώ υπέγραψα κάνοντας 1,5%. Δεν είναι μόνο η ηγεσία. Την παρούσα στιγμή δεν έχει καν διευθύνοντα σύμβουλο η ΕΡΤ τον τελευταίο χρόνο. Είναι ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος επιτρέπει να κάνουν 2,5% ο ένας και 1,5% ο άλλος, θα βγούνε σε δηλώσεις και θα πούνε προσβλητικά προς τον τηλεθεατή ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα” είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για το “Bachelor”: “Ήταν σκουπιδαριό”

 

“Τους πολίτες που σε πληρώνουν υποχρεωτικά, τους λες κρυφορατσιστές”

Στην συνέχεια ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος τόνισε:

“Είπε δεν με απασχολούν και δεν βλέπω τα νούμερα. Έλα να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα να δεις αν σημαίνουν κάτι τα νούμερα. Επιπλέον, τους πολίτες που σε πληρώνουν υποχρεωτικά χωρίς να σε έχουν επιλέξει τους λες -από ό,τι είδα και σε άλλο σημείο των δηλώσεων- κρυφορατσιστές. Συγχαρητήρια στην ΕΡΤ”.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Με τα νούμερα που κάνει, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο”

 

“Τότε όλες οι εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης να βρούμε έναν τρόπο να καταμετράται και πόσο μας παρακολουθεί ο κόσμος και μέσω web tv. Μιλά με τη σιγουριά της κρατικής τηλεόρασης γιατί ο πρόεδρος της ΕΡΤ εδώ και πέντε χρόνια… Σιγά και το Ertflix που δεν έχεις τίποτα να δεις. Φωνάζω προς σεβασμό στους παρουσιαστές στην ιδιωτική τηλεόραση γιατί έχω δει πολλούς να ταλαιπωρούνται… Ο άνθρωπος είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του προέδρου της ΕΡΤ. Βγαίνει η Σαμαρά κάνει 2% και είναι θεά. Μας τη δείχνει αυτήν την κατανόηση κανένας; Γιατί να τη δείξω στον Καραμίχο;” είπε κλείνοντας ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου