Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για το “Bachelor”: “Ήταν σκουπιδαριό”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε το ριάλιτι που συμμετείχε ο Αλέξης Παππάς

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού Σουσου” και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τα όσα άκουσε.

“Τώρα ειδικά στα ριάλιτι πηγαίνει κανείς ή για τη φήμη που θα πάρει τη δεδομένη στιγμή ή για τα λεφτά που θα πάρει μετά, κάπως θα το εξαργυρώσει” είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τη Μαίρη Αυγερινοπούλου να συμπληρώνει:

“Όταν ακούς ότι πηγαίνουν για την εμπειρία, στην πείνα και στα θηρία, εκεί γελάς”.

“Έχω μία υποψία ότι για τον Ηλία Μπόγδανο το λέει ειρωνικά, γιατί μέσα στο παιχνίδι έλεγε ότι πήγε για την εμπειρία και τώρα που βγήκε είπε ότι είχε πάει τα χρήματα. Έτσι μου φάνηκε” σημειώνει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Με τα νούμερα που κάνει, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο”

 

Όταν η συζήτηση εστίασε στη συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Bachelor, αμέσως μετά το Survivor, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά:

“Το Survivor προηγήθηκε του Bachelor. Προφανώς το Bachelor ήταν ένα ξεκούραστο – οικονομικά – project και δεν χρειάστηκε να εμφανιστεί κάπου αλλού μετά”.

“Αν ένας παίκτης πουλάει καλά τον εαυτό του, μπράβο του που κατάφερε να τον πουλήσει ακριβά και να πει: εγώ για να έρθω, θέλω τόσα” ανέφερε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη, με τους συνεργάτες της να τονίζουν πως ο Αλέξης Παππάς “πλήρωσε” τη συμμετοχή του στο Bachelor, καθώς άκουσε πολλά στη συνέχεια για αυτή του την επιλογή.

“Δεν τα άκουσε τυχαία, παιδιά. Ήταν σκουπίδι. Τι θα κάνουμε τώρα, θα το λειάνουμε; Σκουπιδαριό ήταν” επισήμανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου