Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα έτοιμη να “ανοίξει” τον διαγωνισμό απόψε με το “Fuego”

Δείτε το απόσπασμα από τις πρόβες

Η Ελένη Φουρέιρα θα ανοίξει τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 με τον Α’ Ημιτελικό να λαμβάνει χώρα απόψε 7/5, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκρηκτική pop star πραγματοποίησε τις δύο dress rehearsals για τις ανάγκες του interval act, θυμίζοντας στους Eurofans τη διαχρονική πλέον εμφάνισή της με το “Fuego” στη Λισαβόνα το 2018, που χάρισε στην Κύπρο τη 2η θέση.

Η αποψινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision θα είναι η τρίτη κατά σειρά στην ιστορία του διαγωνισμού, αφού μετά την πρώτη της συμμετοχή είχε βρεθεί καλεσμένη και στη διοργάνωση του Τελ Αβίβ την αμέσως επόμενη χρονιά.

 

Δείτε επίσης: Eurovision Night απόψε στην ΕΡΤ1 – Τι θα δούμε στον Α’ Ημιτελικό

 

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους θεατές, με τα πλάνα που διέρρευσαν στα social media προμηνύουν ένα μεγάλο πάρτι.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στον Α’ Ημιτελικό πρόκειται να εμφανιστούν επίσης η Ισπανίδα Chanel (2022, 3η θέση), ο Benjamin Ingrosso (Σουηδία 2018, 7η θέση), ο Eric Saade (Σουηδία 2011, 3η θέση) αλλά και ο «θρύλος» του θεσμού, Johnny Logan (1η θέση για την Ιρλανδία το 1980 και το 1987).

Η Silia Kapsis διαγωνίζεται στον αποψινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision, όπου μάλιστα ανοίγει το τραγουδιστικό μέρος με το “Liar”, διεκδικώντας ένα από τα 10 χρυσά εισιτήρια για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου