Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Ρέππας για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: “Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται”

Δείτε το κείμενο που έγραψε στα social media

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

Ο Μιχάλης Ρέππας, έγραψε ένα κείμενο στα social media για την Άννα Παναγιωτοπούλου, που έφυγε από την ζωή το Μεγάλο Σάββατο 4/5.

“Η υποκριτική της Άννας είναι ένα από τα πιο ιδιοφυή σχόλια στην συμπεριφορά του σύγχρονου Έλληνα. Ο τρόπος που ακουμπάει και δεν ακουμπάει το κείμενο, η σχιζοφρενική απόσταση, που την διακρίνει από τον ίδιο της τον λόγο, δημιούργησαν μια σειρά από υπέροχους ρόλους, που με τον πιο απλό και άμεσα απολαυσιακό τρόπο σχετικοποιούν τα πάντα, αποκόβοντας το πρόσωπο από τον λόγο του, το αίσθημα από την έκφραση του, το υποκείμενο από το ρήμα του, το εγώ από τον εαυτό του. Αυτό που αποκάλυψε ο αποδομητικός λόγος του 20ου αιώνα η Άννα το φέρει στις ρωγμές της βραχνιασμένης φωνής της. Τέτοιου εύρους πλάσματα δεν χρεώνονται με τους συνήθεις καλλιτεχνικούς ισολογισμούς. Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται – Μιχάλης Ρέππας”.

 

Δείτε επίσης: Η Μαντάμ Σουσού, η Χριστίνα και η Όλγα από τις Τρεις Χάριτες – Οι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου που όλοι αγαπήσαμε

 

 

Δείτε ακόμη: Άννα Παναγιωτοπούλου: Το Mega “αποχαιρετά” την Χριστίνα Μαρκάτου που έγραψε ιστορία…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου