Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Μαντάμ Σουσού, η Χριστίνα και η Όλγα από τις Τρεις Χάριτες – Οι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου που όλοι αγαπήσαμε

Ο κόσμος τη θυμάται ως «Χριστίνα Μαρκάτου» από το Dolce Vita και οι πιο παλιοί, ως «Μαντάμ Σουσού» στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87

Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» στα 76 της χρόνια σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και τους θαυμαστές της, που την αγάπησαν μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, η αείμνηστη ηθοποιός να είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ορισμένες από τις σειρές που πρωταγωνιστούσε, παρέμειναν ανεξίτηλες στον χρόνο. Μέχρι και σήμερα, ο κόσμος τη θυμάται ως «Χριστίνα Μαρκάτου» από το Dolce Vita και οι πιο παλιοί, ως «Μαντάμ Σουσού» στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87.

Αξέχαστη όμως, μένει και η Όλγα, την ηρωίδα της Άννας Παναγιωτοπούλου στις «Τρεις Χάριτες». Στην κωμωδία,μ η ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε με την Νένα Μεντή και τη Μίνα Αδαμάκη. Πρόκειται για τρεις αδερφές, που καταλήγουν να συγκατοικούν και πάλι μετά από χρόνια, στο πατρικό τους σπίτι. Μαζί με τη θεία τους Μπεμπέκα και τον μικρό τους αδερφό Ανδρέα εμπλέκονται με κωμικό τρόπο σε μια σειρά από ευτράπελα μέχρι να καταφέρουν στηρίζοντας η μία την άλλη να βρουν και πάλι το δρόμο τους στη ζωή.

Όσο για τον ρόλο σταθμό στην καριέρα της, στη σειρά της ΕΡΤ «Μαντάμ Σουσού» που έκανε πρεμιέρα το 1986, η Άννα Παναγιωτοπούλου αγαπήθηκε ως η φαντασιόπληκτη Μαντάμ Σουσού, που παριστάνει την μεγαλοαστή στη φτωχογειτονιά όπου ζει.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος -και όχι μόνο- έσπευσε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου.

Για όσους αγάπησαν την ηθοποιό μέσα από το «Dolce Vita» το αντίο ήταν συγκινητικό, καθώς πολλοί έκαναν μια αναφορά στην τηλεοπτική της κόρη «Ντορίτα» την οποία υποδυόταν η Κατερίνα Ζιώγου, που πέθανε το 2020, νικημένη από τον καρκίνο. Με κοινά τους στιγμιότυπα από τη σειρά του MEGA, οι θεατές έγραψαν, μεταξύ άλλων:

Το MEGA ανέβασε στο Twitter μία σκηνή της Ντορίτας και της Χριστίνας από τη σειρά, γράφοντας: «Άννα Παναγιωτοπούλου. Για πάντα».

Ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου συγκλόνισε τους θαυμαστές της, που πλημμύρισαν το Twitter με μηνύματα όπως: «Όχι ρε παιδιά δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα ότι η Χριστινα Μαρκάτου η χήρα γνωστό ντοματοπαραγωγου άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή».

Ένα άλλο σχόλιο γράφει: «Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί ζουν μέσα από όλους όσοι τους αγάπησαν πολύ».

Δείτε μερικά από τα σχόλια

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου