Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: “Δεν πούλησα την ομορφιά μου για να κερδίσω κάτι, δεν έχω κάνει πλαστικές”

“Σίγουρα η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια δουλειά που έχει προβολή”

Στους “Πρωταγωνιστές” μίλησε η Έλλη Κοκκίνου για την εξωτερική της εμφάνιση και αποκάλυψε ότι δεν έχει υποβληθεί σε κάποια πλαστική επέμβαση.

Ακόμη, τόνισε πως σε αυτή τη φάση της ζωής της έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και τέλος, περιέγραψε τη ρουτίνα της διατροφής και της άσκησης που κάνει τακτικά, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

 

“Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι”

Αρχικά, η Έλλη Κοκκίνου τόνισε πως δεν έχει κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και τα ξενύχτια, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της.

“Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Στα 12 ξεκίνησα το σκι, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να κατέβω ξανά. Έχω πάρει μετάλλια! Ο πρωταθλητισμός σου αφήνει κουσούρια. Έχω δισκοπάθεια, έχω τενοντίτιδα και στους δύο ώμους” ανέφερε.

Στην πορεία της συνέντευξης, η τραγουδίστρια αποκάλυψε την ηλικία της και σχολίασε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της, που φέρνει το πέρασμα του χρόνου.

 

Δείτε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: “Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη”

 

“Θα γίνω τον Ιούλιο 54” δήλωσε και συνέχισε:

“Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές. Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη”.

Αναφορικά με το αν κάνει botox, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε:

“Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω botox. Να κάνω μια φορά τον χρόνο, γιατί δεν μου αρέσει το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Πού και πού μία φορά τον χρόνο θα κάνω κι αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Όσο πιο απλό, όσα πιο λίγα τόσο πιο μικρές δείχνουμε εμείς οι γυναίκες. Σε 5 χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνω”.




 

“Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, είναι ντε φάκτο”

Για το αν η ομορφιά της, της έχει ανοίξει «πόρτες» στα επαγγελματικά της, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε θετικά.

“Σίγουρα η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια δουλειά που έχει προβολή. Ήμουν ένα γλυκό κορίτσι, όταν με ετοίμαζαν ήμουν πιο εντυπωσιακή. Στην σκηνή ήμουν σέξι αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μπορούσα να ήμουν σέξι αλλά ήταν θηλυκά. Νομίζω ότι ποτέ δεν το πούλησα έτσι. Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, είναι ντε φάκτο” είπε.

Ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε να βασιστεί στην εξωτερική της εμφάνιση, για να επωφεληθεί.

“Δεν πούλησα την ομορφιά μου για να κερδίσω κάτι. Θέλω να είμαι όμορφη, προσπάθησα γι αυτό γιατί είχα πάρει κιλά κάποια στιγμή. Πάσχισα πολύ για να τα χάσω. Η ομορφιά ναι μεν είναι διαβατήριο αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν θα πείσεις τον κόσμο για πολλά χρόνια επειδή είσαι όμορφος ή όμορφη. Τώρα βγαίνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι στα 33 μου. Αυτή η 20ετία με έχει αλλάξει τόσο πολύ μέσα μου, οι ατέλειες είναι περισσότερες λόγω ηλικίας αλλά αισθάνομαι πιο σίγουρη για μένα” κατέληξε η Έλλη Κοκκίνου.







 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου