Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: “Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη”

Η τραγουδίστρια «έρχεται» με νέο τραγούδι και νέο βίντεο κλιπ

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time, παραδέχτηκε ότι έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της Αλέξανδρο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αν ένα τραγούδι θα γίνει σουξέ, γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένα τραγούδι μυρίζει επιτυχία. Μπορέι να μυρίζει επιτυχία αλλά τελικά να μη γίνει για άλλους λόγους», δήλωσε λίγο πριν βγει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μισοτελειωμένη».

«Εννοείται ότι έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και το έχω παραδεχτεί ξανά. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μία φορά, αλλά το καλό είναι ότι ολοκληρώνομαι μετά, περνάει», τόνισε.

«Προσέχω πάρα πολύ, προσπαθώ για το καλύτερο το δικό μου, στερούμαι πάρα πολλά πράγματα, απολαύσεις, αλλά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων», απάντησε για στο σχόλιο ότι είναι στα καλύτερά της.

«Πλέον δεν τον νοιάζει τον γιο μου, Αλέξανδρο, που με σταματάνε στον κόσμο θαυμαστές. Γελάει. Το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό. Είναι δύκολοι οι ρόλοι της τραγουδίστριας και της μητέρας να τους συνδυάσεις. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις», δήλωσε.

«Βάζω τους στόχους μου μεν, αλλά πάω μέρα με τη μέρα. Πρέπει να συγκεντρωθώ στο τώρα, κάνω συζητήσεις για την επόμενη συνεργασία, έχω συναυλίες που έχω οργανώσει και πάει λέγοντας», είπε η Έλλη Κοκκίνου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου