Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σίσσυ Καλλίνη για Ιωάννα Μαλέσκου: “Η συνθήκη την χρονιά που ήμουν μαζί της δεν ήταν ιδανική”

“Δεν συγχωρούνται εύκολα τα λάθη στους πρωτοεμφανιζόμενους”

Στην κάμερα του “Breakfast @ Star” μίλησε η Σίσσυ Καλλίνη για το μέλλον της στην ομάδα του “I Love ΣουΚου” καθώς και για την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την οποία η ίδια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

“Η εκπομπή που είχα κάνει το ντεμπούτο μου μπροστά από τις κάμερες ως παρέα, το «Σπάτα Live», είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα. Τότε τα έπαιρνα όλα ως προσωπική αποτυχία. Ήμουν λίγο πιο ενοχική αλλά με τα χρόνια στη δουλειά και αποκτώντας οικογένεια, συνειδητοποιείς ότι άλλα πράγματα έχουν σημασία. Κάθε εμπόδιο για καλό” παραδέχεται η δημοσιογράφος.

“Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμη για του χρόνου. Ξέρω ότι έχω 2 χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 αλλά έχω καλό προαίσθημα” απαντά η Σίσσυ Καλλίνη σε σχετική ερώτηση.

 

Δείτε επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου γίνεται “TV Queen” – Αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι;

 

“Η συνθήκη την χρονιά που ήμουν μαζί της δεν ήταν ιδανική”

“Εγώ την Ιωάννα Μαλέσκου την αγαπώ πολύ, έχουμε κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, αν και η συνθήκη την χρονιά που ήμουν μαζί της δεν ήταν ιδανική. Παντού υπάρχει χώρος για νέα πρόσωπα, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Δεν συγχωρούνται εύκολα τα λάθη στους πρωτοεμφανιζόμενους, πρέπει να ξαναδώσεις «εξετάσεις» αν κάτι δεν σου βγει” σχολιάζει η Σίσσυ Καλλίνη κλείνοντας τις δηλώσεις της.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου