Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δέσποινα Βανδή: “Τα τραγούδια της πάνε τόσο καλά, δεν έχει ανάγκη αυτή τη δημοσιότητα”

“Πολύ ωραία αμήχανη στιγμή. Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να “κρέμονται” όλα αυτά τώρα”

Το ξεχωριστό στιγμιότυπο ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Μανώλη Κονταρό στο προχθεσινό live του J2US σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Fay’s Time το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4). Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την αντίθεσή του με το συγκεκριμένο σκηνικό, χαρακτηρίζοντάς το ως μία «αμήχανη τηλεοπτική στιγμή».

«Ο Κονταρός έδωσε όλο το ρεπορτάζ με μία μαντινάδα! Αν το μονόπετρο ήταν πρόταση γάμου, αν θα γίνει ο γάμος», είπε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη, με τον δημοσιογράφο να παρατηρεί:

«Πολύ ωραία αμήχανη στιγμή! Χαρούμενη στιγμή αλλά ήταν αμήχανο όλο αυτό. Γιατί το πιέζουν όλο αυτό; Διαιωνίζεται ένα πράγμα… Ξέρει από τηλεόραση η Δέσποινα Βανδή, γι’ αυτό δεν το έδειξε».

«Δεν είναι αμήχανο, γιατί έγινε μέσα από μία μαντινάδα, που είθισται να περνάει μηνύματα και να έχει νοήματα. Δεν της έκανε συνέντευξη ο Κοκλώνης να τη ρωτήσει ευθέως», απάντησε η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να υπερασπιστεί τη γνωστή τραγουδίστρια.

«Δεν λέω ότι μάθαμε κάτι, ότι έγινε μία αποκάλυψη… αλλά είναι μία κατάσταση που γράφεται και διαιωνίζεται τώρα. Μια πλάκα ήταν από τον Κονταρό», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πάνε τόσο καλά τα τραγούδια της, που δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να «κρέμονται» όλα αυτά τώρα. Δεν έχει ανάγκη τέτοια δημοσιότητα, δεν το κάνει η ίδια», σχολίασε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη Δέσποινα Βανδή.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου