Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Δεν επανήλθα για να ξεκινήσω να κάνω καριέρα”

“Όταν δεν μπορώ να εκφράσω τον εαυτό μου εξανίσταμαι, συγκρούομαι και αποχωρώ”

Στην κάμερα του “Fay’s Time” μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το νέο ριάλιτι “Tv Queens” και αναφέρθηκε και στην συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και στην Βίκυ Σταυροπούλου.

“Η γεύση που μου έχει αφήσει η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, είναι εξαιρετική μέσα από τις δυσκολίες πάντα. Μπόρεσα να αφήσω το στίγμα μου”.

Για το “Tv Queens” τόνισε:

“Ισχύει, πλέον οι κουβέντες οριστικοποιήθηκαν, δουλεύουμε καθημερινά και προς τις αρχές του άλλου μήνα θα είμαστε στον αέρα με μια εκπομπή που θα προσπαθήσουμε να την στήσουμε στις σωστές βάσεις. Θα είμαι μέσα σε όλα, αλλά όχι καθηγητής. Θα είμαι σαν διευθυντής όπως και στο Fame Story”. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση, χωρίς αυτό να έχει τελεσιδικήσει. Οι απόψεις μου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν διαδοθεί και είναι στα όρια της μήνυσης. Δεν επανήλθα για να ξεκινήσω να κάνω καριέρα. Και όποιος το πιστεύει, γιατί υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι θα τους πάρω την θέση, όχι παιδιά. Όταν δεν μπορώ να εκφράσω τον εαυτό μου εξανίσταμαι, συγκρούομαι και αποχωρώ”.

 

Δείτε επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου γίνεται “TV Queen” – Αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι;

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε τον ρεπόρτερ αν έχει κάποια ερώτηση σχετικά με τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Θέλω κλείνοντας να στείλω την αγάπη μου και τη χαρά μου στη Βίκυ Σταυροπούλου. Φιλάκια!”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου