Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Εγώ μια μέρα θα γράψω βιβλίο” – Η ατάκα όλο νόημα

“Θυμάμαι ιστορίες από την Κατραβά τι μας έλεγε… πολλές ιστορίες”

Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της στο “Fays Time” συζήτησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, για τις δηλώσεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Η συζήτηση στράφηκε στην περίοδο του “Όμορφου Κόσμου Το Πρωί” και των πέντε παρουσιαστών που τον είχαν αναλάβει τη σεζόν 2009-10.

“Αγγελική μου, εσύ δεν ήσουν αρχισυντάκτρια στον «Όμορφο Κόσμο Το Πρωί»; Οι Πεντάμορφοι έβγαλαν κανονικά τη σεζόν και μετά από Σεπτέμβρη πήγαμε εμείς (με τον Γιώργο Λιάγκα)” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

“Εγώ μια μέρα θα γράψω ένα βιβλίο” τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

 

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: “Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν”

 

“Θυμάμαι ιστορίες από την Κατραβά τι μας έλεγε…”

“Τα περισσότερα πρόσωπα τότε, ο Πέτρος Μπούτος, ο Μιχάλης Σούπος και η Έλενα Κατραβά δεν ήταν τυχαία. Ο Δημήτρης (Ουγγαρέζος) δεν προχώρησε, η Δούκισσα (Νομικού) δεν είναι ένα λαμπρό αστέρι; Η Κατερίνα Καινούργιου δεν προχώρησε; Η Αραμπατζή δεν πήγε στο κομμάτι της ενημέρωσης; Ο Νίκος (Παπαδάκης) μόνο αποτραβήχτηκε από προσωπικές του επιλογές” σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

“Μόνο ο Δημήτρης και η Κατερίνα ξεχώρισαν” παρατήρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την οικοδέσποινα του Fay’s Time να διαφωνεί.

“Θυμάμαι ιστορίες από την Κατραβά τι μας έλεγε… πολλές ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά που λέει η Βίκυ (Παγιατάκη). Την ξέρω πριν πάει στο MEGA αλλά θα πω ότι η Βίκυ Παγιατάκη ως άνθρωπος είναι κυρία, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο” κατέληξε στο σχόλιό της η Φαίη Σκορδά.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου