Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποκάλυψη: Τα κλάματα της Δέσποινας Βανδή για τον Μπισμπίκη – “Της χάλασε το μακιγιάζ και ξαναβάφτηκε”

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μετά την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η περιπέτεια υγείας για τον αγαπημένο ηθοποιό ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα όταν ένιωσε πόνο στο στήθος. Ο ίδιος, έχοντας δίπλα του και τη σύντροφό του, την Δέσποινα δεν αγνόησε τα συμπτώματα και αποφάσισε να βρεθεί στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο ηθοποιός θέλησε να δείξει την αγάπη του προς τη γυναίκα της ζωής του, κάνοντας μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που την αφορούσε.

Την ώρα του live του “J2US”, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε μία κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους γράφοντας ένα “σ’ αγαπώ” πάνω σ’ αυτήν.

 

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – “Ένιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα”

 

Το πρωί της Δευτέρας στο “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε για την τραγουδίστρια:

“Παιδιά, πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα με την ανάρτηση, συγκινήθηκε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια με το make up και ξαναπήγε να βαφτεί. Ήταν και πολύ φορτισμένη ψυχολογικά με αυτό που έγινε. Ξέρεις καμιά φορά όταν έχεις αγχωθεί για κάτι που έγινε” είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

“Εγώ τα είπα και στη Δέσποινα, περαστικά και σιδερένιος, δεν έχω του Μπισμπίκη το τηλέφωνο”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου